Locomo
Image default
Beauty en verzorging

Jonger worden met fillers

Het gebruik van fillers wordt steeds populairder in de cosmetische wereld. Fillers hebben ongeveer hetzelfde effect als dat botox heeft. Ze zorgen voor een verjongde huid door de huid weer gladder te strijken. Fillers worden ook vaak gebruikt om de lippen en wangen weer extra volume te geven. Zo krijgen de lippen en wangen weer een vollere vorm waardoor de uitstraling van het gezicht sterk verbeterd wordt.

 

Heel veel vrouwen kiezen vandaag de dag dan ook voor botox fillers, het helpt hen namelijk om er jonger uit te zien waardoor ze zich veel beter in hun vel voelen. De behandelingen zijn altijd maar klein en daardoor kort van duur. Hierdoor zijn de behandelingen ook veel toegankelijker dan veel andere manieren om het uiterlijk te veranderen zoals bijvoorbeeld een hele facelift. Fillers zijn een goed alternatief te noemen ten opzichte van het ondergaan van een chirurgische ingreep. Fillers kunnen je vaak een veel jonger en strakker gezicht geven zonder dat het echt permanent is. Ze worden daarom soms ook wel een ‘liquid facelift’ genoemd. De werking van fillers is ongeveer drie maanden zichtbaar. Om terug te gaan naar hetzelfde effect dien je weer een nieuwe behandeling te ondergaan. Dit heeft zowel voor- als nadelen. Aan de ene kant is het natuurlijk positief dat het niet voor altijd is. Soms zullen mensen misschien niet tevreden zijn met hun nieuwe uiterlijk, ze hoeven dan enkel drie maanden te wachten tot ze weer hun eigen natuurlijke uiterlijke terughebben. Het kan ook negatief zijn omdat het mensen misschien aanzet om steeds meer te laten doen. Dat ze van de fillers ineens ook overgaan naar bijvoorbeeld botox in lippen en steeds verdere behandelingen. Hierdoor zou je een onnatuurlijk effect kunnen krijgen.

 

Het is altijd aan te raden goed advies in te winnen bij arts die je behandeld. De arts zal ook eerst altijd een consult met je houden voordat hij of zij de behandeling uitvoert.

 

 

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Extensions voor een prachtig kapsel

Wil je jouw schimmelnagels behandelen?

De cursus schoonheidsspecialiste volgen online