Locomo
Image default
Beauty en verzorging

Professionele fillers in Amsterdam laten zetten?

Wil jij gebruik maken van fillers in Amsterdam en wil je hiervoor graag bij een betrouwbare, professionele kliniek terecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze praktijk in Amsterdam is gespecialiseerd in het inbrengen van fillers, oftewel botox, en vind het hierbij heel erg belangrijk dat alle patiënten goed worden voorgelicht over de voordelen en de nadelen van de fillers. De fillers worden gebruikt om op preventieve wijze rimpels te voorkomen maar ook te verwijderen. Nu krijgen we vaak de vraag bij onze kliniek waarom dit eigenlijk met botox gebeurd, maar het antwoord hierop is eigenlijk heel erg simpel. Botox, oftewel de fillers, die bij onze kliniek in Amsterdam worden gebruikt zorgen ervoor dat de spieren eromheen gaan ontspannend. Hierdoor wordt de rimpel als het ware opgevuld en wordt de rimpel op deze manier verwijderd.

Waarom fillers in Amsterdam?

Rimpels ontstaan voornamelijk door het optrekken van de wenkbrauwen op het voorhoofd. Doordat de voorhoofdspier continue wordt aangespannen vouwt de huid zich op het voorhoofd en ontstaan er rimpels. Dit gebeurd natuurlijk niet na een week of na een dag, maar je zult je wel kunnen voorstellen dat mensen die heel erg veel fronzen met hun wenkbrauwen veel eerder rimpels zullen krijgen. Vaak gaat het fronzen onbewust en kun je dus zelf niet zo heel veel doen aan het ontstaan van rimpels. Door middel van fillers kun je de rimpels echter wel verwijderen en daar kunnen wij je bij onze kliniek mee helpen. Met behulp van fillers bij onze kliniek in Amsterdam zijn de rimpels in het voorhoofd erg goed te behandelen. De voorhoofdspier wordt door de botox ontspannen en hierdoor kan de huid zich gaan herstellen. De rimpels worden dan verwacht of het voorhoofd wordt weer glad. Soms kan het zo zijn dat de rimpels in het voorhoofd te diep zijn, dat ook de fillers in Amsterdam niet meer werken. Dan hebben we een aantal speciaal goedje dat we inbrengen, zodat ook de diepe rimpels gevuld kunnen worden.

Voordelen van fillers

Alvorens mensen er zeker van zijn dat ze fillers willen gebruiken bij onze kliniek in Amsterdam, gaan we eerst altijd in gesprek over de mogelijke bijwerkingen. Fillers zijn wetenschappelijk bewezen heel erg veilig en kunnen nauwelijks kwaad doen. Het enige probleem wat vaak voorkomt is irritatie die optreedt in het gebied waarin de injectie is gezet. Dit is echter van tijdelijke aard en gaat vanzelf wer over. Kijk voor meer informatie over fillers in Amsterdam op onze website.

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Gouden tips voor klussers

Volle lippen: een belangrijk kenmerk van de vrouw

Onze 10 tips voor een stralend gezicht