Locomo
Image default
Beauty en verzorging

Josh sieraden

JOSH sieraden kopen

 Sieraden hoeven niet overdreven te zijn om op te vallen. Met enkele goed gekozen materialen en creatief design maak je de mooiste sieraden. Daarom zijn er veel mensen die JOSH sieraden kopen. Dit merk maakt stijlvolle armbanden voor elke gelegenheid, voor zowel mannen als vrouwen.

 

JOSH sieraden kopen voor vrouwen

De collectie bestaat uit armbanden van leer en verzilverde armbanden met echte Swarovski elementen. Elk design wordt met dezelfde aandacht voor detail gemaakt en de elegantie straalt er vanaf. Elke armband wordt in Nederland ontworpen en vakkundig gemaakt in de werkplaats in Tilburg.

 

JOSH sieraden kopen voor mannen

Deze collectie bestaat ook uit armbanden van hoogwaardig leer en prachtig zilver. De ontwerpen zijn stijlvol en stoer tegelijkertijd met een robuuste uitstraling. Er zijn verschillende stijlen verkrijgbaar met ieder hun eigen karakter. Het superieure Spaanse leer is in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar, ze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt.

 

Materialen en kenmerken

De verzilverde sloten zijn van zeer goede kwaliteit, en er wordt alleen gebruik gemaakt van het beste leer voor de armbanden. JOSH sieraden kopen is investeren in kwaliteit van Nederlandse bodem. Elk sieraad wordt met de hand gemaakt en dat kun je zien. De armbanden zijn unieke sieraden met een eigen karakter en persoonlijkheid.

 

JOSH is geschikt voor iedereen

Er zijn verschillende collecties om uit te kiezen voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt elegante JOSH sieraden kopen met prachtige Swarovski elementen, of kiezen voor een stoere look met gevlochten leer en die herkenbare JOSH sluiting. Elk sieraad is ontworpen en vervaardigd in Nederland. De kwaliteitscontrole is ongekend hoog, en JOSH werkt alleen met de beste materialen waardoor JOSH sieraden kopen echt een beleving is.

 

Kies voor de prachtige JOSH armbanden met die strakke en nuchtere Hollandse look waarmee JOSH ondertussen wereldwijde faam heeft behaald. Kijk in de online winkel voor het gehele assortiment.

Meer info : bezoekt u de website