Locomo
Image default
Vervoer en transport

Koerier Hengelo voor persoonlijke hulp

Bij Koerier Hengelo staan wij bekend om onze snelle service met een persoonlijke aanpak. Wanneer u uw goederen van A naar B wilt hebben, kan het soms lastig zijn om een bedrijf te vinden dat betrouwbaar is, snelle service aanbiedt en met u meedenkt. Wij begrijpen dat dit iets is wat een koerier onderscheidt van een goede koerier en daarom bieden wij deze punten wel aan. Bij Koerier Hengelo kunt u er namelijk vanuit gaan dat we met hoge kwaliteit uw goederen verzonden zullen worden.

 

Bij Koerier Hengelo denken we aan de klant

 

Onze service is om binnen 30 minuten bij u op de stoep te staan. Van spoedklussen tot postbezorging en van postbusservice tot ADR en stadsdistributie: wij helpen u graag verder en leveren bij elke plus dezelfde service. Onze chauffeurs hebben de nodige ervaring om uw goederen betrouwbaar te leveren en hebben een passie voor het vak. Met onze geheel nieuwe wagenpark bezorgen we poststukken en zendingen tot 500 kilogram.

 

Wij staan u graag persoonlijk ter woord voor uw vragen, maar doen dit ook tijdens de bezorging. U kunt namelijk een telefoontje van Koerier Hengelo verwachten wanneer wij de pakketten bezorgd hebben. Hierdoor weet u zeker dat uw zending goed is overgekomen en bezorgd is op het afleveradres. Ook bieden wij een GPS-systeem aan waardoor u vanaf de start uw pakketjes kunt volgen. Dit bieden wij in Nederland aan, maar ook in heel Europa.

 

Met onze transportgoederenverzekering en de VOG-verklaringen van al onze chauffeurs bent u verzekerd op een snelle, veilige en betrouwbare levering. Wij zijn wellicht niet de grootste, maar juist doordat wij lokaal groot zijn geworden en meedenken met de klant onderscheiden wij ons met de andere koeriersbedrijven. Kies dus vooral voor Koerier Hengelo wanneer u meer wilt bereiken dan alleen de bestemming. Een snelle levering levert immers meer tevreden klanten op.