Locomo
Image default
Bedrijven

Kaakoperatie

Het laten doen van een kaakoperatie kan een hele goede beslissing zijn als je al jaren ontevreden bent over de stand van je kaak. Zo kan het bijvoorbeeld dat je bovenkaak veel kleiner is dan je onderkaak of andersom. Dit kan ervoor zorgen dat je hoofd er niet zo uitziet als je graag zou willen en je er mogelijk erg ongelukkig van wordt. Ook worden mensen met een afwijkend uiterlijk vaak gepest wat er nog meer voor zorgt dat zij niet lekker in hun vel zitten. Als een kaakoperatie de oplossing is waardoor mensen zich beter gaan voelen moeten zij dit vooral laten doen.

 

Een optie is bijvoorbeeld om een kincorrectie te laten uitvoeren. Als je al jaren ongelukkig bent omdat je geen kin hebt of juist een hele aanwezige kin, is er de optie om een aanpassing te laten doen aan de kin. Dit geeft een mooier effect en kan de indruk geven dat de kin wel bij het gezicht past terwijl het altijd leek alsof dit niet zo was.

 

Een andere optie is om een implantaat tand te nemen. Met een implantaat zul je het effect creëren dat je al je tanden nog hebt. Helaas is dit bij mensen met een implantaat tand vaak niet het geval. Wel kan dit ervoor zorgen dat deze mensen zich een stuk beter voelen en dat zij bijvoorbeeld eindelijk weer kunnen lachen zonder dat zij zich hoeven te schamen voor hun gebit.

Wel zal het nodig zijn om de tanden eens in de zoveel tijd te bleken zodat de nep tand niet opvalt tussen de echte tanden. De implantaat zal namelijk een vaste kleur hebben en niet meekleuren met de rest van het gebit. Dit kan er op de lange termijn storend uit gaan zien en kan worden voorkomen door eens in de zoveel tijd de tanden te bleken.

Meer info : bezoekt u de website