Locomo
Image default
Bedrijven

Koop een nieuwe Metabo accu 12 volt voor een goede prijs

Het vervangen van je Metabo accu 12 volt is eens in de zoveel tijd noodzakelijk. Helaas koop je een accu niet voor altijd. Je moet hem toch een keer gaan vervangen. Misschien heb je wel veel geld geïnvesteerd in goed gereedschap, maar wanneer er dan een accu stukt gaat moet je daar ook weer een hoop geld voor op tafel leggen. Maar met de vervangende Metabo accu 12 volt is dat niet nodig. Deze vervanger is perfect voor jouw gereedschap. Je kunt dit namelijk in iedere boor of machine plaatsen en dat maakt de Metabo accu 12 volt ook zo handig.

 

Universeel

De universele Metabo accu 12 volt is voor vele doeleinden te gebruiken en omdat het niet voor eeuwig mee gaat is het handig om juist een accu te kopen die niet zo prijzig is, omdat je deze toch wel weer een keer moet gaan vervangen. Het voordeel van deze accu is dat deze zelf aangeeft waanneer deze bijna leeg is en hoeveel tijd je er nog mee kunt doen. Zo word je op tijd gewaarschuwd, zodat je de accu kunt opladen voor de volgende ronde. De accu heeft een levensduur van zo’n 10 jaar, maar wanneer deze binnen 2 jaar stuk gaat heb je hier nog garantie op.

 

CE keurmerk

Daarnaast zit er op de Metabo accu 12 volt ook nog een zogenoemd CE keurmerk, dat aantoont dat de Metabo accu 12 volt aan de technische specificaties voldoet wat er van een accu wordt geëist. Naast een Metabo accu 12 volt koop je op de webshop nog veel andere soorten accu’s die jouw ‘klus-leven’ doen verrijken. Klussen is niet goedkoop, maar je kunt het jezelf zo duur maken als je zelf wil. Met de Metabo accu 12 volt hoeft het allemaal niet zoveel geld te kosten en kun je toch lekker aan de slag.