Locomo
Image default
Zakelijk

Kredietkaarten kiezen zonder op de financiele blaren te hoeven zitten.

www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu is de meest uitgebreide informatie- en vergelijkingswebsite voor Kredietkaarten en debitcards in Nederland. Of het nu gaat om American Express, MasterCard of Visa Kredietkaarten, alle voordelen en vooral ook alle valkuilen zijn boven water gehaald en overzichtelijk op een rij gezet. De wereld van Kredietkaartaanbieders en Kredietkaartwebsites is vaak ondoorzichtig en onvolledig. wij maken hier een einde aan.

Snelgeldlenenbinnen10minuten is gebaseerd op sociale media principes. Niet alleen de redactie van blogt over de bijzonderheden die ze tegenkomen, ook gebruikers van Kredietkaarten kunnen hun ervaringen op de website delen.

wij zijn niet afhankelijk van aanbieders dus niet alle berichten zijn positief. Onverwacht hoge rentes, acties die goed klinken maar weinig voorstellen, onvolledige informatie, er zaten een aantal verrassende inzichten tussen.

Iedereen met een ervaring over zijn of haar Kredietkaart kan een mening delen en zo bijdragen aan de informatie op de website. Deze informatie is niet alleen handig voor andere bezoekers, maar kan ook gebruikt worden om feedback te geven naar de Kredietkaartmaatschappijen zelf (oa. ICS, Laser Cards, American Express).

Het idee is ontstaan uit de behoefte om eens echt inzicht te krijgen in Kredietkaarten. De beschikbare informatie op het internet was zo beknopt of gekleurd door marketing dat we daar geen goed gevoel bij kregen. De website zit nog in de betafase en niet alle Kredietkaarten worden op dit moment behandeld, maar het is het doel om in de loop der tijd alle Kredietkaarten binnen Nederland onder de loep te nemen. “Onafhankelijk maar betrokken!”, een quote waar we graag mee voor de dag komen.

Onafhankelijk van Kredietkaartmaatschappijen en betrokken bij de consument. Op die manier hopen we dat de consument beter geïnformeerd haar keuze kan maken, zonder achteraf op de financiële blaren te hoeven zitten.

snelgeldlenenbinnen10minuten is een gespecialiseerde vergelijkingssite van Kredietkaarten en debitcards. Als doel hebben wij het zo volledig en inzichtelijk mogelijk aanbieden van informatie, op basis waarvan consumenten en bedrijven zelf kunnen kiezen welke Kredietkaart of debitcard het beste bij hen past.

Deze informatie wordt gepresenteerd zonder dat er een voorkeur voor een specifieke Kredietkaart of debitcard wordt gegeven. Naast het geven van informatie worden echter ook blogs over Kredietkaarten en debitcards in zijn algemeenheid, en over specifieke Kredietkaarten en debitcards geschreven. In deze blogs is het wel mogelijk dat de schrijver een persoonlijke mening geeft.

Heeft u suggesties, vragen, loopt u tegen een fout aan of heeft u klachten, dan kunt u deze richten aan het adres op de website. Wij horen graag wat bezoekers van de websites vinden en we passen onze dienstverlening continue aan naar aanleiding van opmerkingen van onze bezoekers. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

snelgeldlenenbinnen10minuten is nog steeds in ontwikkeling. Elke dag komen er Kredietkaarten bij die vergeleken worden. In Nederland worden ruim 60 Kredietkaarten uitgegeven en in de toekomst kunnen ze alle 60 op de website vergeleken kunnen worden. Wij hebben de meest uitgebreide en volledige website voor het selecteren van Kredietkaarten en die voorsprong gaan we alleen maar verder uitbouwen.

Meer info : bezoekt u de website