Locomo
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket van Bax Houthandel

Een tijdje terug heb ik lamelparket gekocht bij baxhouthandel.com, klik hier voor de website. En ik ben daar zo tevreden over dat ik daar graag nog een recensie over schrijf. Want wat nu blijkt is dat de vloer er nu nog steeds zo goed als nieuw bij ligt! Dat terwijl het inmiddels al bijna een jaar geleden is dat ze de houten vloer erin hebben gelegd. In deze beoordeling zal ik uitleggen waarom wij voor lamelparket hebben gekozen, hoe wij op Bax Houthandel kwamen en hoe zij ons bevielen.

Lamelparket vloer

Wij hebben gekozen voor lamelparket omdat we op zoek waren naar een nieuwe houten vloer. En dan eentje die kwalitatief natuurlijk van goede kwaliteit is, maar ook niet al te veel kost. Zo hoorde ik van een kennis van mij dat zij budget lamelparket erin heeft liggen. Dat schijnt kwalitatief hoogwaardig te zijn, maar ook niet teveel te kosten. En dat had ze allemaal gekocht bij Bax Houthandel! Ik ben dan ook naar de website van hun toe gegaan en zag dat ze daar vele houten vloeren hebben van allerlei verschillende houtsoorten. En de vloeren maken ze ook nog eens zelf. Daardoor ligt het algemeen prijspeil lager dan andere vloerenwinkels. Ideaal dus!

Houten vloer kopen

Ik besloot uiteindelijk bij hun dan ook een lamelparket vloer te kopen. En met succes! Want ze kwamen al heel snel de hele boel opmeten van waar de vloer moest komen te liggen. En vervolgens zijn ze direct aan de slag gegaan met het op maat maken van de houten lamelparket vloer. En na twee weken kwamen ze al langs om alles erin te leggen.

Nu, bijna een jaar later, ziet het lamelparket er nog zo goed als nieuw uit! Ik kan Bax Houthandel dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een vloerenwinkel.

Meer info : bezoekt u de website