Locomo
Image default
Dienstverlening

Trouwkaarten bestellen online

Een tijdje geleden ging ik trouwkaarten bestellen online. En over die drukkerij zou ik graag wat meer willen vertellen. Daar zijn wij namelijk heel erg tevreden over! Vandaar deze recensie over hen. Ik zal onder andere vertellen hoe wij hun hebben gevonden, voor welke trouwkaarten we hebben gekozen en hoe de kwaliteit daarvan was.

Goedkope trouwkaarten bestellen

Het liefst willen wij goedkope trouwkaarten bestellen. Want zo’n huwelijk kost al heel veel! Maar uiteraard willen we wel graag kwalitatief goede trouwkaarten. Ook al kost hen dan wel is waar iets meer. En het gemakkelijkste is natuurlijk dat we die online kunnen gaan bestellen. Maar waar moeten wij dat dan doen? Dit is voor ons beiden namelijk gelukkig de eerste keer. Daarom zijn we gaan zoeken op het internet. En vervolgens kwamen wij De Familiedrukker tegen. Die viel ons namelijk direct op door de goedkopere prijzen. En dat terwijl er wel gewoon A-merken tussen stonden! Dus de kwaliteit lijkt dan ook wel heel erg goed te zijn. Echter moet er natuurlijk ook wat op gedrukt worden. Om die kwaliteit te beoordelen, hebben wij gevraagd of dat we een voorbeeld toegestuurd mochten krijgen.

Het voorbeeld

Toen we het voorbeeld binnen kregen bleek de kwaliteit van de trouwkaart inderdaad heel goed te zijn. En ook qua stijl sloot het precies aan op hoe wij het graag willen hebben. Perfect dus! Wij hebben dan ook weer contact opgenomen met De Familiedrukker om aan te geven dat we daar graag een flink aantal trouwkaarten van willen bestellen. Zij reageerden direct verheugd. En vervolgens hebben wij de desbetreffende tekst toegestuurd die wij er graag in willen hebben.

Toen die binnenkwamen waren wij er heel erg blij mee! En ook mensen die de huwelijksuitnodigingen ontvingen vonden de trouwkaart er prachtig uit zien. Wij kunnen De Familiedrukker dan ook van harte aanbevelen als je voor trouwkaarten op zoek bent naar een drukkerij en je ze online wilt bestellen.

Meer info : bezoekt u de website