Locomo
Image default
Bedrijven

Maak je leer zo goed als nieuw

Als je gaat kijken in je huishouden en in je kledingkast heb je meer producten van leer in bezit dan je denkt. Iedereen heeft wel een leren jasje in de kast hangen of een leren bank in de woonkamer staan. Leren producten kunnen heel lang mee gaan maar wel wanneer ze op de juiste manier verzorgt worden. Wanneer de producten goed schoongemaakt en behandeld worden kunnen ze erg lang mee gaan. Je kan je leren bank verven met de  beste leerverf wereldwijd, angelus leerverf. Maar er zijn meer manieren om je leer mooi te houden en dit  met producten die gewoon in de supermarkt te vinden zijn.

Eerst wat manieren om je lerenjasje mooi te houden. Een lerenjas mag niet teveel in de zon liggen, hierdoor zal de jas verkleuren en vaker behandeld moeten worden. Wanneer er een vetvlek op je jasje komt kan je deze makkelijk weghalen met talkpoeder. Wanneer er kleine vlekjes op je jasje zitten, bijvoorbeeld door de regen, kun je deze over elkaar wrijven en zullen ze verdwijnen. Wil je het hele jasje schoonmaken, gebruik dan wat verdunde babyshampoo.

Wanneer je een lerenbank gaat schoonmaken kan dit gewoon met groene zeep uit de supermarkt. Maak een sopje met lauw water en leg hier een doekje in. Knijp het doekje uit voor je het over de bank haalt, het mag niet te nat zijn. Doe daarna een scheutje azijn in water en neem de bank nog een keer af met een doekje. Hardnekkige plekjes kun je nog extra afdoen met een sponsje, zorg wel dat je het daarna goed droog maakt. Een leren bank kan ook worden schoongemaakt met spa rood, het koolzuur lost namelijk het vuil op. Doe de spa rood in een spuit en gebruik daarna een witte handdoek om al het vuil van de bank te verwijderen.

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Genti herenkleding bij Sans-Online

Alle schilderij ophangsystemen

Van uw ongewenste abonnementen afkomen, dat doet u zo!