Locomo
Image default
Bedrijven

Makelaar Hengelo: voor al uw huizen groot en klein

Fijne makelaar Hengelo. Mia van de Bal-van de Bol is volop aan het werk op een ochtend in mei. Zij is bezig met het opruimen en netjes maken van de mooie en ruime borrelkamer. Mia van de Bal-van de Bol heeft alle afval gesorteerd. Het glas dat naar de glasbak moet brengt zij meteen weg. De glasbak staat gelukkig niet zo heel ver van het gebouw van de firma van de Rode Kat. Hoe groot is deze afstand? Van het gebouw naar de glasbak. Het gaat om 500 meter. Makelaar Hengelo.

Is dat mooie huis in Hengelo nog steeds te koop?

Makelaar Hengelo. Deze afstand van 500 meter overbrugt Mia van de Bal-van de Bol altijd met haar fiets. Het is een aloude fiets van het merk Locomotief. Locomotief is een B-merk van Gazelle gevestigd in Dieren in Gelderland. Het is weliswaar een oude fiets maar hij rijdt zeer goed, hij rijdt als een zonnetje. Mia van de Bal-van de Bol is echt heel zuinig op haar oude fiets. Iedere week poetst zij de oude fiets zeer zorgvuldig. Om de twee, drie jaar altijd nieuwe banden erop. Makelaar Hengelo.

Ik ben zeer benieuwd naar het energielabel van dit huis

Makelaar Hengelo. Aan de bagagedrager van de fiets hangt aan de linkse kant en aan de rechtse kant een grote, stevige fietstas. Zodat Mia van de Bal – van de Bol flink wat kan meenemen. In de fietstas aan de rechtse kant stopt zij alle lege flessen. En in de fietstas aan de linkse kant stopt Mia van de Bal – van de Bol het glas wat bestemd is voor de glasbak. Er zit ook nog een fietspomp op haar fiets. In volle vaart rijdt zij naar de groene glasbak. Makelaar Hengelo.