Locomo
Image default
Beauty en verzorging

Makkelijk kamperen

Iedereen gaat anders op reis. Iedereen wil andere dingen en wat sommige mensen geweldig vinden, vinden andere mensen helemaal niks. Sommige mensen vinden het heerlijk om zich even helemaal terug te trekken in de natuur terwijl anderen het niet vervelend vinden om een beetje luxe te behouden. Soms is het fijn om een dingen een beetje makkelijker te maken in de woeste natuur. Het ligt er allemaal aan waar je van houdt. Sommige mensen hebben het helemaal niet met kamperen en gaan veel liever naar een mooi hotel of appartement.  

Als je echt gaat survivallen is het handig om een paar essentiële dingen in je rugzak te stoppen voordat je er op uit gaat. Een goed zakmes is altijd handig om te hebben. Je kan op veel verschillende plekken een goed mes kopen zonder dat het veel hoeft te kosten. Vergeet ook niet een zaklamp mee te nemen. Zorg dat de batterijen goed opgeladen zijn. Doe altijd goed je research over het klimaat en de ervaringen van anderen die daar zijn wezen survivallen. Ieders ervaring is natuurlijk anders maar je kan je er beter door voorbereiden. 

Is survivallen iets te extreem voor jou en sta je liever met je camper op een camping? Dan ken je vast ook de struggle om je grote camper in dat kleine plekje op de camping te krijgen. Het kost altijd veel tijd en een heleboel keer steken voordat je eindelijk op de goede plek staat. Herken jij dit? Denk er dan eens over na om een waeco achteruitrijcamera aan te schaffen. Hiermee kan je precies zien waar je rijdt en hoeveel ruimte je nog over hebt. Het zal een hoop tijd schelen en je staat altijd perfect in je eigen vakje. Een waeco camera hoeft helemaal niet veel te kosten. Zoek eens het internet af naar een goedkope variant. Het zal parkeren een stuk makkelijker maken. 

Meer info : bezoekt u de website