Locomo
Image default
Bedrijven

Moet je een rollator online bestellen?

Een rollator is een zeer persoonlijk product, het is dus belangrijk om een goed gevoel te hebben bij een rollator. Het is namelijk heel belangrijk dat een rollator goed bij u past en u kan ondersteunen waar nodig. Dit kunt u het beste ondervinden door een rollator te testen, bij Rollz is dit mogelijk. Wanneer u een rollator besteld bij Rollz krijgt u twee weken de tijd om te rollator uit te proberen, het is dus belangrijk om er in die twee weken veel op uit te gaan. Op deze manier krijgt u namelijk de beste indruk van de rollator.

Thuis bezorgt

Een groot voordeel van een rollator bestellen is dat hij thuis wordt geleverd, u hoeft de deur dus niet uit. Wanneer u uw rollator bij Rollz besteld wordt hij de volgende dag geleverd indien hij vóór 15:00 besteld is. Het is ook heel makkelijk om online te kijken wat de rollator allemaal kan, bij Rollz is het ook mogelijk om de rollator zelf samen te stellen.

Garantie

Garantie op een rollator is altijd fijn, het kan namelijk zo zijn dat er iets niet goed is met de rollator. Wanneer u uw rollator bij Rollz koopt krijgt u twee jaar garantie op uw aankoop. Er zijn natuurlijk wel een aantal dingen die buiten de garantie vallen, alle informatie over de garantie is te lezen op de website van Rollz zelf. 

Waarom een rollator erg handig

Wanneer het lopen niet meer zo makkelijk gaat kan een rollator de beste uitkomst zijn, een rollator biedt namelijk de nodige ondersteuning tijdens het lopen. Een rollator zorgt namelijk voor een goede loophouding en stabiliteit tijdens zowel het lopen als het staan. Alle beperkingen die u had door het niet goed kunnen lopen worden op deze manier dus voor een groot gedeelte verholpen.