Locomo
Image default
Woning en Tuin

Montinique PVC; geschikt voor elk interieur

Eén van de meest populaire vloeren van het moment is toch wel de pvc-vloer. Pvc is een sterk materiaal dat heel wat voordelen met zich meebrengt. Het stevige kunststof is namelijk slijtvast en gaat enorm lang mee. Verder is het materiaal ook vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. Even stofzuigen en dweilen is voldoende om de vloer weer te laten schitteren. Bovendien is een PVC vloer geluidsdempend en eenvoudig te combineren met vloerverwarming. Pvc-vloeren zijn echter niet alleen functioneel, ook decoratief zijn ze een zeer interessante keuze. De vloeren hebben een prachtige natuurgetrouwe uitstraling die met elk interieur gecombineerd kan worden.

Waarom voor een Montinique pvc-vloer kiezen?

Een pvc-vloer combineert de voordelen van kunststof met de uitstraling van een natuurlijke vloer. Bovendien is dit type vloer niet duur en bestaan er enorm veel verschillende soorten pvc-vloeren. Eén van de meeste opvallende exemplaren is de Montinique pvc-vloer. De PVC vloeren van Montinique staan bekend om hun kenmerkende matte toplaag. Deze harde laag beschermt de vloer tegen krassen en zorgt tegelijkertijd voor een unieke uitstraling. De vloeren zijn verder onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig. Bovendien beschikken de Montinique pvc-vloeren over een greenlabel. Dit houdt in dat de vloeren volledig ftalaatvrij zijn en de impact op het klimaat miniem is. Een pvc-vloer van Montinique is dan ook duurzame en milieuvriendelijke keuze.

De prachtige Montinique Charente XL serie

Een Montinique pvc-vloer koopt u best bij een officiële aanbieder, zoals Mijnvloeropmaat.nl. Mijnvloeropmaat.nl heeft zich namelijk gespecialiseerd in alles wat met vloeren te maken heeft. Ze beschikken over een zeer mooie collectie vloeren van de beste kwaliteit en ze hebben ook diverse vloeren van de Montinique Charente XL serie in hun assortiment opgenomen. Deze collectie bestaat uit prachtige pvc-vloeren met brede en lange planken. De Charente XL serie staat echter voornamelijk bekend om de bijzonder realistische uitstraling. De vloeren zijn uitgerust met natuurgetrouwe patronen en subtiele kleurnuances. Bovendien voelen ze ook erg natuurlijk aan, waardoor ze amper van echte houten vloeren te onderscheiden zijn.

Een nieuwe vloer koopt u bij Mijnvloeropmaat.nl

Naast pvc-vloeren vindt u bij Mijnvloeropmaat.nl ook nog verschillende laminaatvloeren en tapijt terug. Kwaliteit staat centraal bij deze expert en ze werken dan ook enkel met beste merken samen. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over diverse vloeren van Quickstep, Kronotex en Durofloor. Hun specialisten staan trouwens steeds klaar om u met professioneel advies bij te staan. Ze bespreken de verschillen tussen de diverse mogelijkheden graag met u en ze zorgen ervoor dat u zeker een juiste keuze maakt. Om de vloer in uw woning te plaatsen, kan u tenslotte een beroep doen op de legservice van Mijnvloeropmaat.nl. Hun vakmannen hebben jarenlange ervaring met alle soorten vloeren en plaatsen uw nieuwe vloer snel en correct!

https://mijnvloeropmaat.nl/

Gerelateerde artikelen

Vier manieren om het uiterlijk van uw badkamer aan te passen

Klusjesman nodig? Profiteer van 6% btw

Lamelparket van Bax Houthandel