Locomo
Image default
Bedrijven

Op Road2School krijgt uw kind extra aandacht

Een positieve benadering zorgt ervoor dat uw kind zich veilig voelt. En dat is een belangrijke basis voor zijn of haar verdere ontwikkeling. Road2School biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang in Den Haag in een huiselijke sfeer en met kleine groepen. Hierdoor is er veel aandacht voor uw kind, dat op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd met leuke en leerzame activiteiten. Van voorlezen tot werkjes maken en van zingen tot beweegspelletjes, uw kind heeft een fijne dag en gaat met een glimlach op het gezicht weer naar huis.

Road2School: leren van voorschoolse vaardigheden

De kinderopvang en bso van Road2School werken met een beloningssysteem. Een ander helpen, iets goed doen of een compliment ontvangen of geven: dit positieve gedrag levert een kraal op, die in een door het kind versierd potje gaat. Wanneer kinderen een bepaald aantal kralen hebben verdiend, dan mogen zij zelf een beloning uitkiezen. Op het kinderdagverblijf, waar kindjes tot vijf jaar terecht kunnen, stimuleren methodes als ‘Speelplezier’ via diverse thema’s het taalbegrip en de spreek- en luistervaardigheid. Ook zingen is een geweldige manier om taal te leren en kinderen genieten bovendien erg van deze activiteit.

Zelfredzaamheid op de buitenschoolse opvang Den Haag

Op de bso kan uw kind terecht vanaf vijf jaar en ook hier wordt de groep bewust klein gehouden. Zo kan uw kind zich op sociaal-emotioneel gebied snel ontwikkelen en goed leren omgaan met andere kinderen. Samen overleggen, helpen bij het tafel dekken en opruimen, op deze buitenschoolse opvang Den Haag leert uw kind goed wat teamwork is. Met de leuke activiteiten op het gebied van beweging, sport, natuur en toneel hoeft uw zoon of dochter zich bovendien niet te vervelen.

Wenst u voor uw kind een stabiele basis, waarmee hij of zij goed voorbereid wordt op de toekomst? Road2School draagt hier graag een steentje aan bij. Hier zet uw kind elke dag een nieuwe stap met betrekking tot zijn sociaal-emotionele ontwikkeling en leert het eindeloos veel vaardigheden!

Meer info : bezoekt u de website