Locomo
Image default
Auto’s en Motoren

Overweeg een lease auto, de moeite waard

Een eigen auto bezitten is voor veel automobilisten een fijne keuze. Als je graag in een nieuwe auto rijdt die uitgerust is met de nieuwste techniek kan dit echter een dure keuze zijn. Een gloednieuwe auto is erg prijzig, het betekent vaak dat je veel eigen kapitaal moet investeren of je moet een flinke lening afsluiten. Andere bijkomende zaken, zoals verzekering, wegenbelasting en onderhoud, zijn daarbij nog niet meegerekend. Het is dus de moeite waard om te denken aan een lease auto. Kiezen voor leasen kan namelijk erg voordelig zijn, zeker als je geïnteresseerd bent in een gloednieuwe auto.

Aantrekkelijke voordelen

Allereerst ben je er vrijwel zeker van dat je bij een lease auto over het nieuwste model van een bepaald merk beschikt. Als je idolaat bent van een bepaald merk en model zul je dus over de nieuwste uitvoering beschikken als je besluit een auto te leasen. Leasemodellen zijn dus uitgerust met de modernste techniek en bieden ook nog eens veel rijcomfort dankzij een nieuw, modern interieur. Voor degenen die oog hebben voor klasse en techniek is het leasen van een auto dus een goede optie. Er zijn echter nog meer voordelen.

Financiële voordelen

Het leasen van een auto biedt ook diverse financiële voordelen. Het onderhoud, de wegenbelasting en de verzekering van een lease auto worden namelijk betaald door de leasemaatschappij zelf. Deze kosten zijn opgenomen in het maandelijkse bedrag dat je aan de leasemaatschappij betaalt en vallen vaak stukken lager uit wanneer je deze kosten zelf zou moeten betalen. Bedenk echter wel dat je zeker moet zijn over het aantal kilometers dat je op maandelijkse basis aflegt, dit is namelijk een belangrijke voorwaarde in het leasecontract. Heb je voldoende stabiliteit dan is leasen een uiterst aantrekkelijke optie voor iedereen.

Meer info : bezoekt u de website