Locomo
Image default
Auto’s en Motoren

Goedkoop een auto leasen? Het kan!

Tegenwoordig hoef je niet meer jarenlang te sparen om auto te rijden. Wist je dat je bijvoorbeeld ook goedkoop een auto kunt leasen? Zowel op het gebied van zakelijk als privé leasen zijn de mogelijkheden legio. Uiteraard blijft het zaak om, voordat je van deze mogelijkheid gebruik denkt te gaan maken, eerst goed na te denken en vooral goed voor te laten rekenen welke kosten het met zich meebrengt. Het blijft immers een investering die over langere termijn tot betalingsverplichtingen leidt. Maar omdat de concurrentie vanwege de grote vraag naar goedkoop auto leasen groot is, is er altijd wel een mogelijkheid waardoor het ook voor jou mogelijk wordt om zorgeloos rond te rijden.

Geen administratieve rompslomp

Een groot voordeel voor het leasen van een auto, is dat je zelf nagenoeg geen administratie meer hoeft bij te houden. De leasemaatschappij neemt je wat dat betreft alle zorgen uit handen. Gemak dient de mens, en dat geldt zeker voor autorijden. Het is slechts een van de vele voordelen die het leasen van een auto aantrekkelijk maakt en waarom goedkoop een auto leasen kan.

Extra voordelen van goedkoop auto leasen op een rij

Naast genoemde administratieve voordelen, zijn er nog vele andere voordelen te noemen. We noemen er enkele: groot onderhoud is voor rekening en afhandeling van de leasemaatschappij. Alleen je auto wegbrengen naar de garage en later weer ophalen, dat moet je nog wel even zelf doen. Behalve de benzinekosten –die zijn voor eigen rekening-, staan alle overige kosten van tevoren vast. Je weet dus precies waar je elke maand aan toe bent. Een auto leasen via je werk is nog voordelen. Dit brengt namelijk ook fiscale voordelen met zich mee. Praat er eens over met je werkgever. Kortom, goedkoop een auto leasen is een goede investering op langere termijn!

Meer info : bezoekt u de website