Locomo
Image default
Bedrijven

Philips lampen en verlichting

Philips LED lampen

Philips LED-lampen zijn de eerste die de look en feel van de oude klassieke lichtbron op een hoogwaardige manier terugbrengen. Ze zijn ook energiezuinig, wat betekent dat ze u kunnen helpen besparen op uw elektriciteitsrekening. En omdat ze zoveel langer meegaan dan gloeilampen, zal het jaren duren voor ze hun initiële investering hebben terugverdiend. Stap dus vandaag nog over!

U verdient een betere lamp die u tijd en geld bespaart en er tegelijkertijd prachtig uitziet in uw huis of kantoor. Met Philips LED lampen hebt u geen elektricien of andere installatiekosten nodig – gewoon de stekker in het stopcontact steken en meteen genieten van de warme gloed! Het is tijd om uw verlichting te upgraden met een van deze geweldige nieuwe lampen van Philips.

Philips LED spots

Philips LED-spots zijn de perfecte vervanging voor uw huidige halogeen- en gloeilampen. Ze bieden hoogwaardige, langdurige prestaties met een betaalbaar prijskaartje. U bespaart geld op elektriciteitskosten en verkleint tegelijkertijd uw CO2-voetafdruk. En ze zijn er in heel veel verschillende kleuren!

Het beste deel is dat deze lampen tot 25 keer langer meegaan dan traditionele gloeilampen, dus u hoeft zich niet zo vaak zorgen te maken over het vervangen ervan. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren – schroef ze gewoon in een standaard stopcontact of armatuur en geniet van directe besparingen op de energierekening!

Philips PL Spaarlampen

De Philips PL spaarlampen zijn compacte fluorescentielampen, ook wel CFL lampen genoemd. Ze worden vaak gebruikt in kantoren, bedrijven, hallen, gangen en horecagelegenheden. Deze lampen worden meestal in een downlighter geplaatst waar 1 of 2 PL lampen in kunnen. De lampen worden vaak gebruikt voor algemene/functionele verlichting. Let er bij het variëren van PL-lampen altijd op dat u dezelfde lamp kiest, met hetzelfde wattage en dezelfde fitting. Sommige PL-lampen zijn al verkrijgbaar in LED, bijvoorbeeld de LED PL-C en de LED PL-L.

U kunt geld besparen op uw elektriciteitsrekening door deze spaarlampen te gebruiken! En ze gaan ook nog eens tot 10 keer langer mee dan gloeilampen! Bovendien zijn ze er in verschillende kleuren, zodat u ze kunt aanpassen aan elke kamer van uw huis! U zult er geen spijt van krijgen als u ziet hoeveel geld u elke maand bespaart op uw elektriciteitsrekening! Koop ze vandaag nog voordat ze weer uitverkocht zijn!

Philips LED TL Buizen

Als u op zoek bent naar een nieuwe LED TL buis, dan is de Philips LED TL buis de perfecte keuze. Met een gemiddelde levensduur van 10 jaar zijn deze lampen kostenefficiënter dan gewone tl-buizen. Zij duren ook langer en gebruiken minder energie om dezelfde hoeveelheid licht te produceren. Plus, ze hebben een warme witte kleur die perfect is voor elke kamer in uw huis of kantoor.

U zult ook houden van hoe gemakkelijk het is om ze te installeren! Het enige wat u hoeft te doen is ze in uw huidige armatuur te schroeven en voila – instant upgrade! En omdat ze zo lang meegaan, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ze snel weer zult moeten vervangen. Dus ga je gang en bestel er vandaag nog een!

Meer info : bezoekt u de website