Locomo
Image default
Aanbiedingen

Relatiegeschenken voor uw klanten

Om binding te krijgen met uw klanten, moet u regelmatig contact houden met uw klanten. Dat is natuurlijk belangrijk, maar soms heeft u hier ook geen tijd voor. Hoe laat u dan weten aan uw klanten dat u nog altijd blij met ze bent? Stuur een leuke giveaway of geschenk toe naar de klant! Iedereen is namelijk gek op cadeaus. Dit hoeven niet gelijk grote cadeaus te krijgen, kleine attenties worden ook altijd gewaardeerd.

Blijf onder de aandacht met relatiegeschenken

Zoals gezegd hoeven het geen grote geschenken te zijn. Het gaat vaak om de gedachte er achter. Hieronder zullen we een aantal voorbeeld geven van geschenken die opgestuurd kunnen worden.

Snoep of chocolade

Een geschenk dat het altijd goed doet is snoep of chocolade. U kunt bijvoorbeeld denken aan een snoeppot of een Tony Chocolonely reep. Tegenwoordig zijn er ook snoeppotten die door de brievenbus passen, waardoor u ook veel klanten in één keer wat toe kunt sturen. Stuur gelijk een persoonlijke boodschap mee, eventueel met een korting(scode) erbij en uw klanten zullen geheid blij zijn met het toegestuurde geschenk

Kantoorbenodigheden

Zitten uw klanten veel achter hun bureau. Dan is het ook een leuk idee om geschenken in de vorm van kantoorbenodigdheden toe te sturen. Hierbij kunt u denken aan een notitieboek, bureaukalender, rekenmachine, muismat of een mok. Dit zijn allemaal artikelen die met open armen ontvangen worden. Als u uw logo ook op de geschenken laat drukken, neemt u een prominente plaats op het bureau van uw klant in. De klant zal dagelijks uw naam zien, waardoor u altijd top-of-mind bent.

Gifts voor thuis

Natuurlijk kunt u ook gifts voor in de vrije tijd cadeau doen aan uw klanten. Denk bijvoorbeeld aan een handdoek, fleece deken, beach tennissets, snijplanken, spelletjes, puzzels of picknickmanden. Dit zijn artikelen die iedereen wel kan gebruiken en u bent er dus verzekerd van dat uw gifts gebruikt gaan worden. Zo worden uw geschenken ook buiten kantoortijd gebruikt, waardoor klanten altijd aan u denken.

Ontzorgen met BudgetGift.nl

U wilt uw klanten een leuk relatiegeschenken toesturen? Bestel uw relatiegeschenken dan bij BudgetGift.nl. BudgetGift.nl is al jaren een toonaangevend bedrijf in relatiegeschenken. U kunt gemakkelijk online uw relatiegeschenken bestellen bij ze. Wist u dat BudgetGift.nl al meerdere jaren is genomineerd voor Best Online Performance in de relatiegeschenkenbranche? U weet dus zeker dat uw relatiegeschenken in goede handen zijn.

Wilt u liever dat BudgetGift.nl uw relatiegeschenken direct naar uw klanten sturen? Geen probleem. BudgetGift.nl verzorgt het traject van A tot Z voor u.

Wilt u meer informatie over relatiegeschenken bestellen bij BudgetGift.nl? Neem dan contact met ze op via +31(0)570 54 44 70 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@budgetgift.nl

https://www.budgetgift.nl/