Locomo
Image default
Auto’s en Motoren

Scooter Leasen

Als de aanschaf van een scooter te duur is, en je wilt toch snel de weg op kun je ook een scooter leasen. Dat geeft je financiële vrijheid, en je kunt snel van jouw favoriete scooter genieten. Hier zijn de de grootste voordelen van een scooter leasen.

 

Sneller de weg op

Als je eerst al het geld moet sparen voor een scooter ben je misschien een lange tijd verder. Niet iedereen heeft een paar duizend euro vrij te besteden. Daarnaast zijn er zaken die belangrijker zijn. Met een scooter leasen kun je direct de weg op, je sluit een lease contract af en ontvangt razendsnel jouw scooter.

 

Een luxer model kiezen

Als jouw budget niet zo groot is moet je vaak kiezen voor een tweedehands of een budget scooter terwijl je eigenlijk een nieuwe scooter in gedachten had. Dat is jammer, zeker als je in de loop der jaren hogere onderhoudskosten krijgt aan de goedkope scooter. Met een scooter leasen spreid je de kosten en als je het onderhoud, de reparatie en afschrijving gaat meetellen ben je misschien wel goedkoper uit met een nieuw model!

 

Meer financiële vrijheid

Er zijn zaken die je meteen moet kunnen vervangen. En koelkast die stuk gaat, of een telefoon die in het toilet belandt. Apparaten die je dagelijks nodig hebt en waar je enkele honderden euro’s voor moet reserveren. Met een scooter leasen hoef je niet de bankrekening leeg te halen en houd je een appeltje voor de dorst. Je spreidt de kosten uit over enkele jaren, dat voelt toch een stuk prettiger. Veel zaken betaal je maandelijks, een paar tientjes voor een gloednieuwe scooter is dan een slim idee.

 

Een scooter leasen is niet ingewikkeld

De dealer kan je helpen bij het afsluiten van een lease contract. Je kunt bepalen over welke termijn jij de scooter wilt afbetalen. Er is altijd een toetsing nodig voordat je een lease contract kunt afsluiten, uiteindelijk is het een lening. Als je een vaste baan hebt, en geen schulden hebt uitstaan zal dat normaal gesproken geen probleem zijn.

 

Een scooter leasen heeft veel voordelen, neem voor meer informatie contact op voor alle mogelijkheden.

Meer info : bezoekt u de website