Locomo
Image default
Gezondheid

Skinlight ter behandeling van donkere oksels

 

Donkere oksels behandelen met Skinlight

Het kan voorkomen dat je als vrouw of man zijnde last hebt van donkere oksels. De huid onder je oksels is dan iets donkerder dan de rest van de huid. Ten eerste wil ik graag meedelen dat dit heel veel voorkomt en dat er niets mis mee is. Echter wanneer het je toch onzeker maakt of dat je je er gewoonweg aan stoort, kun je ervoor kiezen om de huid te behandelen met een crème als Skinlight.

Skinlight zorgt er in een korte periode voor dat de huid steeds iets lichter wordt. Je gebruikt skinlight vaak 4 tot 6 weken en je stopt wanneer je jouw gewenste kleur bereikt hebt. Daarna gebruik je de crème alleen nog als onderhoudskuur. Je smeert de crème twee maal daags op, altijd op een schone droge huid. Nadat je de crème hebt laten intrekken, wordt er geadviseerd om een voedende bodylotion of olie op te smeren. Zo blijft de huid gehydrateerd en voorkom je eventuele schade aan de huid. Echter valt dat laatste enorm mee omdat de crème volledig bestaat uit natuurlijke ingrediënten. De crème werkt effectief, toch is hij vrij mild, je kunt hem namelijk ook gebruiken om je intieme delen. Donkere oksels bleken doe uiteraard met deze créme.

 

Wat doet Skinlight precies?

De crème zorgt ervoor dat donkere oksels tot de verleden tijd behoren. De creme verlicht de huid stukje bij beetje, dit is een vrij langzaam proces, maar iedere dag zie je wel een beetje verschil. Vaak duurt dit ongeveer 4 tot 6 weken. Je stopt wanneer je de gewenste ‘kleur’ bereikt hebt en gebruikt hem dan alleen nog als onderhoudskuur.

 

Meer info : bezoekt u de website