Locomo
Image default
Bedrijven

Besparen op de kosten van uw verhuisbedrijf?

Besparen op de kosten van uw verhuisbedrijf?

U wilt een verhuisbedrijf inhuren maar ook besparen op de kosten. Dit kan op verschillende manieren. Natuurlijk maakt het erg veel verschil welk verhuisbedrijf u kiest want de kosten van een verhuisbedrijf kunnen enorm verschillen. Elk verhuisbedrijf hanteert z’n eigen tarieven en kosten.

StudentVerhuizers kiest er bewust voor om de kosten van uw verhuizing zo laag mogelijk te houden. Dankzij de combinatie van professionele verhuizers en studenten heeft u zonder hoge kosten een verhuisbedrijf dat kwaliteit levert.

Meer manieren om te besparen op de kosten

U kunt de kosten van uw verhuisbedrijf ook laag houden door een aantal dingen zelf te doen en goed voor te bereiden

Inpakken

Zelf inpakken is voordeliger dan het laten doen. Houdt wel rekening met hoe u uw spullen inpakt. Verdeel zware items zoals bijvoorbeeld boeken evenredig over alle dozen zodat deze tilbaar blijven.

Zet de ingepakte dozen indien mogelijk klaar op de begane grond, dit scheelt tijd. Indien mogelijk zorg voor parkeergelegenheid voor de deur.

Losse spullen

Zorg ervoor dat er zo min mogelijk losse spullen zijn, stop deze zoveel mogelijk in dozen en zakken. Ook dit scheelt inlaadwerk/tijd.

Verdiepingen

Wanneer u op de 1e verdieping of hoger woont en de spullen passen niet door het trappenhuis of in de lift dan maken wij gebruik van een verhuislift hou hier van te voren rekening mee.

Wanneer er een lift aanwezig is probeer deze in overleg met de buren te reserveren voor de verhuizing.

Meer verhuizers

Met meer verhuizers gaat het laden en lossen van de verhuiswagen stukken sneller. Hierdoor gaat het aantal gewerkte uren sterk omlaag. En bent u dus uiteindelijk goedkoper uit.

Vrijblijvende offerte

Elke verhuizing is anders daarom kunnen de kosten verschillen. Wij maken van te voren een verhuisplan met u zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

 

 

 

 

Meer info : bezoekt u de website