Locomo
Image default
Gezondheid

Vegetariërs in Nederland

Ruim 5 % van de Nederlandse bevolking is vegetariër. Als je kijkt naar de rest van de wereld is dit best hoog, er zijn landen waar dit hoger is maar dit heeft vaak met religie te maken en niet met andere oorzaken. De meeste inwoners van Nederland kiezen ervoor om vegetariër te worden op basis van ethische en morele redenen en misschien door negatieve ervaringen in het verleden dat ze iets vervelends hebben meegemaakt ofso.

Hoewel er nog wel verschillen bestaan in de eetpatronen van vegetariërs  eten de meeste mensen geen vlees en vis. Mensen zijn dus vegetariër op basis van religieuze overtuigingen of vanwege het feit dat ze vanwege het dierenleed geen dierlijke producten eten. Dit zijn stuk voor stuk overtuigingen die respect verdienen maar omdat dierlijke producten wel vol vitamines zitten kunnen vegetariërs  gezondheidsproblemen krijgen en dit wilt je natuurlijk ook niet krijgen dus het is belangrijk om toch vitaminen binnen te krijgen die nodig zijn. Het meest voorkomende probleem/gevolg  is dat er een vitamine b12 tekort ontstaat. Hier komen mensen pas vaak laat achter want de klachten zijn pas tot een laat stadium vrij onschuldig. Dit maakt het ook juist gevaarlijk want hoe langer het duurt voordat je erachter komt dat je te kampen hebt met een vitamine b12 tekort hoe langer het herstel hiervan duurt.

Als een persoon te maken krijgt met een of meerdere van de onderstaande klachten dan is de kans aanwezig dat iemand een tekort aan vitamine b12 heeft. Een tekort aan vitamine b12 brengt de volgende gevolgen met zich mee :: verlies van geheugen, moeheid, misselijk, darmklachten en spierpijn, tintelingen in de vingers, benauwdheid en hoofdpijn.

Goede voedingssupplementen bieden hiervoor de perfecte oplossing. Je hoeft hiervoor niet meer naar een fysieke winkel maar je kunt ook naar een webwinkel zoals  : topvitamins.nl.

 

 

 

 

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Oligo pharma de ideale leverancier

Mannen problemen

Testosteron Booster Kopen