Locomo
Image default
Bedrijven

Uw eigen foto’s uitprinten op Printpapier van Valeda

Wilt u een mooie familiefoto uitprinten om in een fotolijst te plaatsen? Of bent u alleen geïnteresseerd in het printen van teksten? Bij Valeda.nl kunt u voor alle printsituaties terecht!

Welk printpapier is geschikt voor mij?

Er zit een groot verschil tussen de papieren op Valeda.nl. Van standaard kopieerpapier tot gekleurd, dubbelzijdig printpapier. In dit artikel komt u meer te weten over de verschillen tussen printpapier, kopieerpapier en gekleurd papier.

De keuze voor het juiste printpapier bij een printopdracht is van groot belang. De uitstraling van het printwerk hangt af van de kwaliteit van het papier en de printkwaliteit.

Let vooral op bij het printen van full colour afbeeldingen dat u daarvoor het juiste printpapier kiest voor het beste resultaat.

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van het juiste printpapier? Neem dan contact op met een van de verkoop adviseurs van Valeda.nl!

Gebruik de juiste accessoires

Wanneer uw printopdracht een professionele uitstraling nodig heeft is het te adviseren om gebruik te maken van de juiste accessoires. Niet ieder bedrijf is in het bezit van professionele print apparatuur. Bij www.Valeda.nl kunt u verassend goedkoop lamineer-, niet- en perforeermachines kopen. Zo heeft u al een A4 laminaatmachine vanaf 18,-.

Gekleurd printpapier

In het assortiment van Valeda kunt u ook gekleurd printpapier vinden. Met tientallen verschillende kleuren zit er altijd wel een kleur voor uw opdracht bij!

Het gekleurde printpapier van het merk Rainbow van Valeda.nl is geschikt voor alle soorten printers. Het printpapier is beschikbaar in standaard 80 gram tot 230 gram in de formaten A3 en A4.

Kopieer of printpapier

Niet ieder papier is hetzelfde. De type printer heeft grote invloed om het papier. Kopieerapparaten maken gebruik van een toner, door het papier statisch te laden en vervolgens flink te laten verwarmen verschijnt de kopie op het papier. Het is daarom aan te raden om speciaal kopieerpapier te gebruiken dat goed met warmte om kan gaan.

Een inkjetprinter maakt gebruik van inkt, zoals de naam al verklapt. Het papier moet het inkt daarom wel kunnen opnemen om een goede kwaliteit print te krijgen. Wanneer dit niet gebeurd zal de inkt uitlopen of langzaam drogen.

Om het beste resultaat te krijgen is het belangrijk om goed na te denken over het soort papier dat geschikt is voor uw opdracht. Neem daarom contact op met de verkoopadviseurs van Valeda voor advies.

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Tegels verwijderen

De voordelen van zelfklevende etiketten

Camper camera’s