Locomo
Image default
Dienstverlening

Veilig digitaal toetsen dankzij examensoftware van deze specialist

Het digitaal afnemen van toetsen wordt steeds populairder bij onderwijsinstellingen en organisaties. Deze manier is namelijk milieuvriendelijker, flexibeler, veiliger en efficiënter dan het afnemen van toetsen op papier. Digitaal toetsen reduceert daarnaast de kans op fraude en zorgt ervoor dat alle gegevens toegankelijk en overzichtelijk zijn. Is deze manier van examineren iets voor jouw (onderwijs)instelling of organisatie? Dan schakel je examenbureau Eureka Examens in voor passende en veilige examensoftware. Lees verder en ontdek waarom.

De vele voordelen van de examensoftware van deze specialist

Eureka Examens heeft de examensoftware die zijn aanbieden, ontwikkeld in samenwerking met onder meer Citrus Andriessen en Paragin. De software wordt ontwikkeld en beheerd door ISO 27001 gecertificeerde partners en datacenters. Het complete pakket is volledig ingebouwd op de actuele wet- en regelgeving. Hierdoor ben je verzekerd van zeer veilige en goed ontwikkelde examensoftware. En niet alleen de examensoftware zelf is compleet veilig: ook de digitale afname is ingericht op fraudepreventie. Afkijken is dus niet mogelijk! De digitale toetsen bestaan uit onder andere open vragen, meerkeuzevragen, sorteervragen, cases en hotspotvragen: een creatief en gevarieerd pakket aan vragen. Daarnaast heb je keuze uit willekeurige vragen per categorie of dezelfde toets (met dezelfde volgorde aan vragen) voor iedereen. Kortom: digitaal toetsen door middel van de examensoftware van Eureka Examens is een waardige vervanging van de ouderwetse, papieren toetsen.

Vraag direct meer informatie aan

Ben je ervan overtuigd dat digitaal toetsen geschikt is voor jouw (onderwijs)instelling of organisatie, en wil je daarbij gebruikmaken van de diensten van dit bedrijf? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met deze specialist. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om je meer informatie te geven en al je vragen te beantwoorden. De contactgegevens vind je op de website. Profiteer op korte termijn van alle voordelen van digitaal toetsen voor jouw instelling, organisatie of bedrijf!

https://eureka-examens.nl/

Gerelateerde artikelen

Deze kapper in Breda willigt al uw haarwensen in

Een van de grootste touringcarbedrijven van Nederland staat voor u klaar

De beste polyester dakgoten laat u op maat maken bij een specialist in de branche