Locomo
Image default
Zakelijk

Het egaliseren van je vloer is heel belangrijk

Als je de oude vloer uit een ruimte in je huis hebt verwijderd en je wilt wat nieuws, dan is het in veel gevallen heel belangrijk dat je de vloer eerst laat egaliseren. Daarmee zorg je ervoor dat je ondervloer egaal vlak is en dat voorkomt schade aan de nieuwe vloer. Ook al valt het met het blote oog niet op, het kan toch zijn dat de vloer niet volledig glad is en dat er sprake is van geringe hoogteverschillen. Dat merk je pas als je een nieuwe vloer laat plaatsen en planken of tegels na korte tijd al beginnen in te zakken of juist omhoog komen. Dat wil je natuurlijk niet, en daarom is egaliseren zo belangrijk. De vloerenspecialist kan je de voordelen ervan ook prima uitleggen. 

Behoud de garantie op je nieuwe vloer

Veel leveranciers van vloeren geven hier jarenlange garantie op. Maar dan moet de vloer wel correct zijn gelegd. Zo wordt vaak geadviseerd of verplicht gesteld om de ondervloer te laten egaliseren voordat de vloer wordt geplaatst. Doe je dit niet, dan vervalt de garantie of wordt deze beperkt. Als er dan schade optreedt is de kans  groot dat deze niet wordt gedekt en dat je zelf opdraait voor de kosten van het laten herstellen van je nieuwe vloer. Bij ernstige problemen moet soms de gehele vloer worden vervangen. Extra werk en extra kosten waar je vast niet op zit te wachten. Egaliseren kan dit ongemak voorkomen.  

Vraag een offerte aan als je je vloer wilt laten egaliseren

Je kunt voor een aantrekkelijke prijs je vloer laten egaliseren. Vraag hiervoor altijd meerdere offertes aan. Zo kun je de beste aanbieding kiezen. Ga hierbij niet alleen op de prijs af maar beoordeel de offertes ook op service, gebruikte materialen en garantie. Zo maak je eenvoudig de beste keuze en wordt je vloer perfect voorbereid op het plaatsen van nieuwe vloerbekleding. Daardoor kun je er des te langer van genieten en hoef je niet al binnen enkele jaren weer opnieuw kosten te maken voor een nieuwe vloer.  

Wil je graag je vloer egaliseren? Neem dan een kijkje bij Egaliseren.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.