Locomo
Image default
Bedrijven

Bijl PR Rotterdam

PR bureau voor jouw markt

Er bestaan tal van PR bureaus door het hele land. Allemaal doen ze in wezen hetzelfde, maar ze hebben wellicht net andere werkwijzen, uiteraard een ander team van professionals én ze hebben waarschijnlijk allemaal hun eigen specialismen. Een PR bureau kan gespecialiseerd zijn in diverse diensten, maar in de PR-branche is het ook normaal om gespecialiseerd te zijn in een aantal branches. Neem PR- en communicatiebureau Bijl PR. Zij hebben zich ook gespecialiseerd in een paar branches. Ontdek hier of jouw branche daartussen zit en of Bijl PR een goede match is voor jouw organisatie!

De markten waarin Bijl PR actief is

Bijl PR is een PR bureau met Rotterdamse roots. De roots liggen om heel specifiek te zijn in de Rotterdamse haven. Hier heeft Bijl PR zich kunnen specialiseren in de industriële sector. Ze kennen alle ins en outs van deze sector, maar hebben daarna niet stilgezeten.

Bijl PR is gespecialiseerd in de volgende markten:

  • Industriële sector
  • Overheid & non-profit sector
  • Sport
  • Zorg
  • Retail

Werk jij in een andere branche?

Het maakt niet uit voor welke markt je een PR bureau wilt inschakelen, Bijl PR draait haar hand niet om voor nieuwe uitdagingen en gaat altijd met passie en professionaliteit te werk. De markten waarin ze bekend zijn, kennen ze op hun duimpje en draagt zowaar het label: succes gegarandeerd. Maar als je geen nieuwe soort uitdagingen aanneemt en enkel bij het bekende blijft, ontwikkel je je minder snel is Bijl PR van mening. Zit jij dus in een andere markt dan de hierboven genoemde markten, maar wil jij heel graag een PR bureau in Rotterdamin de hand nemen om iets fantastisch op te zetten? Een creatieve PR-campagne laten uitwerken, verfrissende content creëren of een uitgedokterd plan voor het bereiken van stakeholders of lastig bereikbare doelgroepen? Dit communicatiebureau stelt samen met jou doelen op en gaat vervolgens hard aan de slag om ze te bereiken.

Bel gerust!

Je kunt bij Bijl PR terecht voor content creatie, free publicity, mediatrainingen, crisiscommunicatie & reputatiemanagement en public relations. Heb jij interesse en lijkt het je wel wat om de professionals van communicatiebureau Bijl PR naar jouw campagne te laten kijken en dit vanaf het begin tot het eind op te bouwen? Neem dan snel een kijkje op de website en neem contact op voor een afspraak of vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Meer info : bezoekt u de website