Locomo
Image default
Zakelijk

Brabantse nachten zijn lang, vergaderingen niet

Wij Nederlanders zijn goed in vergaderen. Soms duren vergaderingen eindeloos, zonder dat ze echt resultaat opleveren. Brabanders zijn ware levensgenieters, die niet langer willen werken dan nodig is om resultaat te boeken. Dat merk je wanneer je een vergaderlocatie in Breda boekt.

Andere omgeving

De ervaring leert dat een andere omgeving zorgt voor een andere groepsdynamiek. Haal mensen uit hun vaste omgeving en ze blijken meer open te staan voor nieuwe ideeën en inzichten.

Door eens op een geheel nieuwe locatie te vergaderen lukt het deelnemers makkelijker om bepaalde patronen los te laten. Hierdoor kom je vaak tot onverwachte inzichten die een oplossing waar iedereen blij van wordt dichterbij brengen.

Goed verzorgd

Uiteraard zijn de vergader locaties voorzien van alles waar de moderne vergaderaar naar verlangt. U vergadert in moderne, lichte vergaderruimtes die voorzien zijn van de gebruikelijke audio-visuele ondersteuningsapparatuur. Tijdens de vergadering krijgt u een uitgebreid aanbod van uitstekend smakende koffie of thee en koele dranken.

Indien gewenst kunnen ook lunch en diner door ons worden verzorgd in ons restaurant.

Historische besluiten

Met zo een goed voorziene vergaderomgeving in een vestingstad als Breda kan het haast niet anders dan dat ook uw vergadering een groot succes wordt. Bent u klaar om in een historische stad te komen tot historische besluiten? Boek dan vandaag nog uw vergaderlocatie.

Successen moet je vieren

Wanneer je na een vergadering in Breda successen hebt geboekt, wil je dit natuurlijk vieren. Ook daarvoor heeft Breda voldoende te bieden. Wat te denken van één van de vele teambuilding activiteiten, een bierproeverij of cocktailworkshop? Of boek een rondvaart op de borrelboot om in een informele sfeer nog wat te netwerken.

Ook voor de ontspanning na gedane arbeid heeft Beleefbreda.nl een uitgebreid en toegankelijk aanbod van activiteiten waaruit we, op basis van uw wensen, een mooi dagprogramma kunnen samenstellen.

Meer info : bezoekt u de website