Locomo
Image default
Adverteren

Brochure drukken

Waar word een brochure voor gebruikt?

Brochures worden gebruikt voor informatie dat in een boekje wordt weergegeven. De brochure lijkt op een folder, maar verschilt er wel degelijk van. Een folder bestaat uit één gevouwen vel papier, daarentegen heeft de brochure een aantal losse vellen papier die op verschillende manieren aan elkaar gehecht kunnen worden. Een brochure is in het midden gevouwen door middel van een binding. De meest voorkomende bindingen zijn twee nietjes in de rug. Maar je kunt ook kiezen voor een gelijmde binding. Veel mensen denken hierbij aan de boekjes die men krijgt bij de autodealer, of aan de reclameboekjes van de supermarkt. Dit wordt nog steeds een folder genoemd door de mensen, maar het is wel degelijk een brochure! De bladzijden zijn één keer gevouwen en aan elkaar geniet, bij een folder bestaat het uit één blad.

Wil jezelf een brochure drukken? Bedenk dan van tevoren goed dat deze altijd het aantal pagina’s moet hebben met een veelvoud van 4 en minimaal 8. Bij een folder is dit voorbeeld geen vereiste.

Een brochure voor jouw bedrijf?

Nu weet je precies wat een brochure drukken inhoud. Heb jij een boodschap die je met jouw doelgroep wilt delen via een brochure? Of heb je meer te vertellen over je eigen bedrijf en wil je een brochure opzetten? Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Inhoud van de brochure Je wilt natuurlijk dat je brochure ook gelezen wordt. Het is de bedoeling om de lezer te verleiden, met een knallende cover prikkel. Verplaats je vervolgens in je publiek en inspireer je lezers, overtuig de potentiële klanten en win hun vertrouwen. Niemand leest graag grote stukken tekst, zorg dus voor kaders, sterke tussenkopjes en passende afbeeldingen. Plaats de foto’s in hoge kwaliteit zodat die het beste in je brochure staan.

 

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Passend agrarisch advies

Cardano?

Spandoek laten maken