Locomo
Image default
Mode en Kleding

Comfortabele maritieme kleding kopen zonder tierlantijnen

Zoekt u een comfortabele warme jas voor de gure, Nederlandse weersomstandigheden? In de webshop en winkel van Kantje Boord in Naarden vindt u diverse maritieme kleding, waaronder authentieke schippersjassen. Dit bedrijf verkoopt schippersjassen van diverse merken zoals Dalmard Marine. Een wollen schippersjas van dit merk houdt u warm in wind en kou. Als u houdt van authentieke maritieme kleding, dan is zo’n jas uitermate geschikt voor u. Dit merk vindt het namelijk belangrijk dat de traditionele elementen uit de schipperskleding bewaard blijven. Daarom hebben deze jassen karakteristieke knopen. Bovendien wordt er tijdens de productie van deze wollen jassen enkel duurzaam materiaal gebruikt en worden alle jassen handmatig gecontroleerd.

Een Bretonse streep op uw kleding

Trekt de maritieme kleding met een Bretonse streep u wel? Dan heeft u in deze webshop ruime keuze uit diverse truien en shirts met deze opdruk. De kledingstukken met een Bretonse streep zijn hier erg populair. Bekijk het assortiment aan truien met deze streep online en kies zelf het model en de kleur die het best bij u past. Wilt u liever eerst de kleding passen voordat u deze aanschaft? Dit is mogelijk bij Kantje Boord! Kom langs bij hun winkel in Naarden, waar u bovendien goed geholpen wordt door vakkundige medewerkers.

Uitgebreid assortiment

Als u maritieme kleding wilt kopen bij een bedrijf waar u keuze heeft uit een uitgebreid aanbod, neemt u een kijkje in de webshop van deze winkel. Zij verkopen diverse moderne en traditionele schipperskleding. Zo kunt u hier terecht voor kielen en boezeroenen, maar ook voor schipperstruien en regenjassen. In hun assortiment vindt u kleding voor zowel heren als dames en zelfs voor kinderen kunt u hier kleding kopen. U bekijkt de collecties van diverse merken zoals Saint-James online of u komt langs in de winkel. Als u nog vragen heeft over dit familiebedrijf, neemt u contact met ze op met behulp van de contactgegevens op hun website.