Locomo
Image default
Vakantie

Bijzonder lunchen in Zeeland

Zoek jij een eterij in Zeeland waar je bijzonder en lekker kunt lunchen? ZeeuwsGenieten in Waarde bereidt heerlijke lunchgerechten met verse, lokale producten. Proef bijvoorbeeld hun ambachtelijke friet, huisgemaakt gebak of frisse salades in de rustige omgeving. Dankzij het vriendelijke personeel en de uitgebreide lunchkaart kan iedereen genieten van een heerlijke lunch.

Profiteer bij dit restaurant van een uitgebreid aanbod aan vers gemaakte gerechten

Bij deze eterij worden alle lunchgerechten en hapjes zelf gemaakt met verse producten. Bestel bijvoorbeeld de goedgevulde borrelplank met streekproducten zoals mosselen, sla uit hun eigen tuin en brood met smeersels. De wraps met verse groenten zijn uiteraard ook een uitstekende keuze. Heb je zin in iets zoets? Probeer dan hun zalige, huisgemaakt gebak zoals scones of de “Iristaart,” een MonChou taart met vers fruit. Of je nu uitgebreid wilt lunchen, of een korte drinkpauze wilt nemen, bij dit restaurant kun je gegarandeerd bijzonder lunchen in Zeeland.

Deze eterij is voor iedereen de beste keuze

Dankzij de gunstige ligging, de zitruimte binnen en buiten en het attente personeel van deze eterij kan iedereen genieten. Het restaurant is namelijk uitstekend bereikbaar met de auto omdat het aan een verharde weg ligt. Er rijden echter nauwelijks auto’s voorbij waardoor er een ontspannen sfeer hangt. Hiernaast heb je de keuze om plaats te nemen waar jij je het meest comfortabel voelt, binnen of buiten, in de schaduw of in de zon. Bovendien houdt het vriendelijke personeel graag rekening met jouw specifieke behoeften zodat jij en jouw gezelschap genieten van een heerlijke en rustige lunch.

Reserveer een tafel bij deze eterij en geniet

Bij ZeeuwsGenieten in Waarde, gelegen in Zeeland, kun je bijzonder lunchen omdat zij alles zelf maken van lokale producten. Hierdoor is het eten ontzettend smaakvol. Bovendien staat er op het uitgebreide menu gegarandeerd iets naar jouw smaak. Dankzij de rustige omgeving en de attente medewerkers geniet je van een geweldige lunch. Neem contact op met deze eterij om een tafel te reserveren.

https://zeeuwsgenieten.com/