Locomo
Image default
Hobby en vrije tijd

Een tipi op maat bestellen bij een expert in verhuur

Wilt u eens eenmalig gaan kamperen en wilt u een tipi via verhuur bestellen? Of wilt u leuk feest organiseren onder een grote tipi? Dan kunt u rekenen op Nordictents.eu. In hun webshop vindt u een ruim assortiment aan tenten en accessoires. Bekijk de mogelijkheden en bestel de tent die het beste past bij uw wensen.

Een tent op maat

Doordat deze specialist in verhuur over een ruim assortiment beschikt, is de kans groot dat u een tipi vindt die perfect aansluit bij uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld samen met uw partner gezellig gaan kamperen? Ze hebben verschillende modellen voor twee personen, waaronder de Olivin 2 Light, de Olivin 2 PRO, de Olivin 2 Combi Light en de Olivin 2 CP. Wilt u met het hele gezin gaan kamperen? Geen nood, ze hebben ook tal van modellen voor vijf, zeven, negen en zelfs vijftien personen! Bij het kamperen, kunnen accessoires uiteraard niet ontbreken. In de webshop kunt u bijvoorbeeld grondzeilen, luifels, binnententen en zelfs hangmatten bestellen.

Ook voor evenementen

Bent u geen fan van kamperen en zoekt u naar een reuzetipi voor een personeelsfeest of een ander evenement in Nederland? Ook dan helpen ze u graag verder bij Noridctents.eu. Ze helpen u graag aan de perfecte tent zodat u een geslaagde avond met collega’s of vrienden kunt beleven. Zo’n grote tent moet echter ook opgesteld en afgebroken worden, en dat is vaak een heel karwei. Deze specialist in verhuur helpt u met plezier bij het opstellen en afbreken van uw tipi.

Bestel de perfecte tipi of contacteer hen voor advies

Heeft u de perfecte tipi gevonden? Bestel deze dan simpelweg online! Zij bezorgen uw favoriete tent in no time in Nederland. Kunt u maar niet kiezen uit hun ruime assortiment? Dat is te begrijpen. U kunt hen altijd contacteren, zij beantwoorden met plezier uw vragen zodat u de juiste keuzes kunt maken.

https://nordictents.eu/