Locomo
Image default
Hobby en vrije tijd

De beste plek om een pubquiz te kopen

Een pubquiz is een gezelschapsspel dat al een lange tijd bestaat. Het verschil tussen een normale quiz en een pubquiz is dat deze laatste voornamelijk gespeeld wordt in een café of kroeg. Je gaat in teams en hebt een aantal vragenrondes waarin jouw algemene kennis getest wordt. Zo zijn er fotorondes, geschiedenisrondes, geografische rondes, filmrondes en nog veel meer. Een pubquiz is een leuke manier om elkaar goed te leren kennen en je kennis te bundelen. Ideaal als je bijvoorbeeld een teamuitje organiseert! Maar de vraag is natuurlijk, waar haal je zo’n pubquiz? Of moet je die zelf maken? Bij Pubquizshop.nl kun je een kant-en-klare pubquiz kopen. Je geeft zelf aan wat voor soort quiz je wilt en zij zorgen dat je deze online kunt spelen óf op papier krijgt, zodat je hem als vanouds in de kroeg kunt spelen.

Voor ieder een passend thema

Uiteraard is niet iedereen goed in elke ronde. De een heeft een berg aan filmkennis en de ander niet, terwijl die ander weer veel meer weet van geografie. Daarom is het verstandig om in teams te werken. Zo vul je elkaar lekker aan. Bij Pubquizshop.nl is het mogelijk om zelf je thema’s te kiezen waarvan jij een pubquiz wilt kopen. Speel je bijvoorbeeld met een team Wie is de mol-fanaten? Dan is het leuk om een pubquiz met dit thema te kopen. Je kan ook een quiz kopen met een bepaalde tijdsperiode als tijd. Denk hierbij aan de jaren ’60. Je krijgt dan allemaal vragen over muziek, films en andere zaken die rond die tijd populair waren. Als iedereen zich vervolgens ook nog aankleedt als hippie, zit je helemaal in sferen in de kroeg! Is er een reden dat je niet fysiek kan spelen, zoals de coronapandemie? Dan is het mogelijk om de quiz online te spelen.

Verzamel iedereen en ga aan de slag

Een pubquiz speel je natuurlijk niet alleen. Verzamel nu al jouw vrienden en familie en maak er een gezellige gewoonte van om elke maand een keer in de kroeg een fantastische pubquiz te spelen. Heb je vragen of wil je graag meer weten over wat pubquizshop.nl allemaal biedt? Dan neem je contact met hen op.