Locomo
Image default
Hobby en vrije tijd

Deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland is perfect voor partijen en leuke uitjes

Teamuitjes, verjaardagen of jubilea. Het zijn allemaal zaken die aandacht verdienen en planning vereisen. Maar wat gaat u nu weer organiseren om deze momenten te vieren? Ga gewoon naar Van Der Ende Racing Inn in Poeldijk! Bij deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland heeft u genoeg mogelijkheden om leuke uitjes te organiseren. De twee feestzalen op deze locatie zijn voor enkele uren of meerdere dagen te huren. Daarnaast zijn er genoeg spetterende activiteiten beschikbaar om er een onvergetelijke dag van te maken, wat u ook viert.

De leukste activiteiten of het grootste feest bij deze locatie

Dit centrum in de regio Zuid-Holland maakt leuke uitjes mogelijk, voor bedrijven of voor particuliere groepen. U heeft de keuze uit diverse spectaculaire groepsactiviteiten, zoals karten op een uitdagende baan, lasergamen in een spannende arena of midgetgolfen op een baan met vijf verschillende thema’s. Wilt u een groot feest organiseren waar u tot wel 1000 gasten wilt ontvangen? Ook dat is mogelijk bij deze feestlocatie in Zuid-Holland. Er zijn twee zalen beschikbaar: de Indianapolis zaal en de Monaco zaal. De eerste heeft ruimte voor 150 tot 1000 personen, de tweede voor 350. Het enthousiaste team van dit bedrijf helpt u graag met gepaste muziek, consumpties en decoratie.

Waarom bij deze evenementenhal?

Bij dit partycentrum in Poeldijk krijgt u een arrangement op maat. Dit houdt in dat u nooit te veel betaalt, omdat het tarief berekend wordt op basis van het aantal mensen dat u meeneemt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de feestzalen voor een dagje of voor meerdere dagen te huren. U bepaalt dus zelf wat u gaat doen en voor hoe lang.

Boek uw persoonlijke arrangement bij dit centrum

Deze evenementenhal in de regio Zuid-Holland is een geweldige feestlocatie, maar ook een leuke locatie voor spectaculaire uitjes. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier terecht voor spetterende groepsactiviteiten of een partij. Ben tu geïnteresseerd? Neem dan contact op met de eigenaren van dit centrum.