Locomo
Image default
Verbouwen

De beste prijzen voor een prefab woning

Bij House of Lo kunt u terecht wanneer u een eigen nieuwbouw woning wilt laten bouwen. Wanneer u genoeg heeft van de huidige woningmarkt en het budget heeft om een eigen paleis te laten bouwen kunt u met een gerust hart een kennismakingsgesprek inplannen bij House of Lo. Via de website kunt u onze typen woningen bekijken. Vanzelfsprekend is er veel mogelijk om te bespreken, maar globaal kunt u zien dat we bij House of Lo beschikken over veel expertise en kennis. Daarbij hebben we al velen nieuwbouw projecten succesvol opgeleverd. Ons doel? Tevreden klanten die jarenlang woonplezier beleven. Vandaag lichten we twee woningtypen er uit. Ontdek de geweldige  prefab schuurwoning  en de prefab notariswoning. Ontdek snel alle ins en outs. Lijkt dit u wat? Neem dan snel contact op of vraag via de website de informatiebrochure aan.

Een grote prefab notariswoning

De prefab notariswoning is geen klein woningtype. Op onze website ziet u het type prefab notariswoning zichtbaar. U herkent het type direct. Een grote centrale deur waar een grote hal achter verschuild zit. Een grote oppervlak aan woonruimte en vaak wordt er gekozen voor een open keuken. Natuurlijk kunt u er bij ons ook voor kiezen om de keuken afgesloten te laten maken. Op de begane grond is een extra ruimte voor een logeerkamer of een studie of werkkamer. Boven is veel ruimte voor slaapkamers en de badkamer(s).

Een schuurwoning als paleis

Wanneer u op zoek bent naar een prefab schuurwoning weet u vaak direct naar welk type woning u op zoek bent. Een prefab schuurwoning is een verlengde van de vroegere schuur. Tegenwoordig zijn dit heerlijke moderne en landelijke woningen waarbij het buitenleven binnen goed zichtbaar is. Door de prefab woningbouw zorgen we bij House of Lo ervoor dat uw schuurwoning met de beste omstandigheden binnen in de fabriek gebouwd wordt. En dit is een van de vele voordelen van prefab woningbouw. Een geweldig idee zeker gezien de weersomstandigheden in Nederland. Zo wordt de bouw van uw schuurwoning niet vertraagd door regen, kou of wind. Nadat de oplevering van uw woning heeft plaatsgevonden kunt u aan de slag met de inrichting en zo wordt uw nieuwe woning helemaal eigen.

https://houseoflo.nl/