Locomo
Image default
Beauty en verzorging

De cursus schoonheidsspecialiste volgen online

Bij de cursus schoonheidsspecialiste leer je stap voor stap wat dit dankbare werk inhoudt. Jij bent immers verantwoordelijk voor tevreden klanten die de stoel uitstappen. Tijdens de cursus leer je alles over het krijgen van een mooie en gezonde huid en hoe je deze altijd moet laten stralen. Perfect voor als je altijd al de cursus als schoonheidsspecialiste hebt willen doen, maar nooit een cursus gevonden die je ook daadwerkelijk alles leert. In de cursus als schoonheidsspecialiste gaan ze verder waar de meeste cursussen stoppen.

 

Bij de cursus schoonheidsspecialiste leer je meer dan het verzorgen van de huid

 

De praktijkgerichte opleiding legt de focus op het opstellen van een behandelplan door middel van een gezichts- en/of lichaamsanalyse ne daarbij ook het opbouwen van een persoonlijke behandeling. De exameneisen van het Branche Kwalificatiedossier zitten in de cursus waardoor je alles leert om na je cursus bezig te gaan als schoonheidsspecialiste. Bij het slagen van de cursus krijg je een diploma die erkend is door de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging.

 

Bij de cursus schoonheidsspecialiste leer je over de huid, maar ook materialenkennis, handverzorging, de inrichting van een salon, ARBO en hygiëne, het geven van massages en voetverzorging. De cursus valt onder ondernemen, niveau 3 en duurt 10 maanden. Binnen deze 10 maanden ga je één dag per week een complete dag naar school. De reguliere schoolvakanties zijn hier op toepassing en is iedereen welkom bij de cursus schoonheidsspecialiste.

Na het behalen van je diploma je jouw kennis en vaardigheden gebruiken bij het starten van een eigen praktijk, gaan werken als schoonheidsspecialiste in een schoonheidssalon, wellnesscentrum en parfumerie of aan de slag als vertegenwoordiger bij een cosmeticamerk.

 

Meer informatie over de cursus schoonheidsspecialiste vind je op onze site waar ook het lesgeld weergegeven zal worden.

 

 

Gerelateerde artikelen

Rimpelbehandeling

Voetschimmel behandelen met producten voor thuis

Een ooglidcorrectie? Waarom niet?