Locomo
Image default
Hobby en vrije tijd

Deze groepsaccommodatie in Gelderland is perfect voor een weekendje weg

Bent u op zoek naar een leuk weekendje weg, maar wilt u niet standaard in een hotel zitten? Dan is De Westernboerderij een goede oplossing. Deze groepsaccommodatie in Gelderland is namelijk een perfecte overnachtingsplaats voor grotere groepen. Wanneer u dus een familieweekend of vrijgezellenfeest heeft, kunt u hier terecht. Naast een unieke overnachting kunt u ook de hele middag genieten van gezellige activiteiten die volledig door een team verzorgd worden. Dit is dus de meest unieke accommodatie voor een uitje op zondagmiddag of weekendje weg.

Een uitje op zondagmiddag of een heel weekend weg

Bij deze groepsaccommodatie in Gelderland kiest u zelf hoe lang u wegblijft en wat u wilt doen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende arrangementen. U kiest dus zelf of u een uitje op zondagmiddag organiseert of dat u het hele weekend wegblijft. U kunt ook zelf een arrangement samenstellen. U bepaalt dus zelf hoe uw weekend eruit gaat zien.

Ervaar geen moment van verveling

Op de prachtige locatie in Gelderland zult uw groep zich geen moment vervelen. U kiest namelijk van tevoren een aantal activiteiten uit. De hele middag staat dus al volgepland. U kiest zelf wat u wilt doen en met hoeveel mensen. Na de activiteiten kunt u ook kiezen om een hapje en drankje erbij te doen. Zo kunt u samen met de groep even uitrusten en het uitje op zondagmiddag goed afsluiten. Wilt u ’s avonds niet meer naar huis rijden? Dan kunt u ook blijven overnachten in een tipitent. Deze groepsaccommodatie in Gelderland is goed geschikt voor grotere groepen. De hele tipitent staat al voor uw klaar. U hoeft alleen zelf nog maar een slaapzak mee te nemen. De Westernboerderij zal u voorzien van alles wat u nodig heeft. Het is zelfs mogelijk om een lekker ontbijt bij te boeken. Hier kunt u dus genieten van een weekend vol activiteiten, lekker eten en ontspanning.