Locomo
Image default
Toerisme

Een camping voorzien van alle gemakken nabij Bergen op Zoom

Als u graag u de ideale vakantieplek voor u. Kom met het hele gezin heerlijk tot rust op deze knusse boerencamping. Dankzij de gunstige ligging in West-Brabant is er bij deze camping aan mogelijke activiteiten geen tekort. Zo kunt u hier heerlijk genieten van de natuur, maar heeft u ook de optie om de stad in te gaan voor een hapje, drankje of om lekker te winkelen. Steden als Roosendaal, Steenbergen en Bergen op Zoom liggen namelijk op steenworp afstand van deze camping.

Zoek de rust op voor u en uw gezin

Wanneer u de keuze maakt om te vertoeven bij camping de Dassenplas, nabij Bergen op Zoom, is er in eerste instantie rust. Niet alleen omdat het gelegen ligt aan de rand van het landschap de Brabantse Wal, maar omdat deze knusse minicamping enkel 25 eenheden heeft. Hierdoor heeft u niet het gevoel dat u alsnog opgeslokt wordt door een enorme camping, maar kunt u volledig genieten van de prachtige omgeving. Ondanks dat de camping relatief klein is, is er toch nog erg veel te doen. Zo heeft u de mogelijkheid om met mooi weer rustig te vissen of lekker te zwemmen in het water naast de camping. Voor de fiets- en wandelliefhebbers zijn er veel mooie routes om te volgen in de omgeving rondom de camping. Kortom, u hoeft zich geen moment te vervelen bij deze prachtige camping ten noorden van Bergen op Zoom.

Neem contact op en verover uw plekje

Bent u al helemaal enthousiast geworden over een vakantie bij camping de Dassenplas? Schroom dan niet en neem snel contact met hen op om uw plekje voor deze zomer te reserveren. Reserveren doet u door het telefoonnummer te bellen dat vermeld staat op hun website. Ook voor vragen en voor meer informatie kunt u een gesprek aangaan met de gastvrije medewerkers. Zij staan u graag te woord.