Locomo
Image default
Toerisme

Huur een boot in Friesland

Huur een boot in Friesland

Friesland is ongetwijfeld een van de mooiste provincies van Nederland om te varen. De provincie bestaat voor 40 procent uit water en is daardoor bij uitstek een gebied om per boot te verkennen. Het Friese merengebied is werkelijk een prachtig gebied om te varen. Er valt enorm veel te zien en te beleven op het water en er zijn genoeg interessante plekken om even aan te meren. Bijna alle vaarroutes komen langs het bruisende Sneek. Dit is een leuke plek om aan te meren voor een lekker drankje of hapje. Ook stadjes en dorpjes als Sloten, Balk, Langweer en Gaastmeer zijn het bezoeken waard. Een dag varen in Friesland staat garant voor een dagje genieten op het water!

Bootverhuur Friesland

Als je zelf geen boot hebt zijn er genoeg mogelijkheden om een boot te huren in Friesland. Een van de beste verhuurbedrijven is Bootverhuur Friesland / Genieten op het Water in Heeg. Dit kleinschalige en gastvrije familiebedrijf staat bekend om de flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Naast zeilboten en sloepen, kun je bij Genieten op het Water ook terecht voor een mooi zeiljacht of een ‘Tiny Boathouse’. Alle boten zijn nog jong en perfect onderhouden. Ook kunnen alle boten zonder vaarbewijs gehuurd worden.

Genieten op het water

Door de centrale ligging van deze bootverhuur (midden in het Friese merengebied aan open water) is het de ideale plek om een boot te huren in Friesland. Door de uitgebreide uitleg en persoonlijke aandacht is dit ook voor de minder ervaren schippers een goede keuze. De medewerkers van Bootverhuur Friesland is ten alle tijden goed bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp. Dit zorgt ervoor dat je snel een gemakkelijk een boot kunt reserveren. Blijf je in de regio van Heeg varen? Dan kunnen ze in overleg zelfs de boot komen brengen en / of halen. Dit alles maakt boot verhuur Genieten op het Water in Heeg een fijn bedrijf om een heerlijk dagje op de Friese meren mee te organiseren.

https://genietenophetwater.nl/boot-huren-friesland/