Locomo
Image default
Kinderen

Een tof kraamcadeau met naam geven

Een kraamcadeau met naam is één van de leukste kraamcadeaus. De ouders zullen er altijd blij mee zijn, want het is een uniek en zeer persoonlijk cadeau. Ook is het vaak een cadeau waar het kind iets aan heeft. Zo’n uniek cadeau wordt bij Kiddy Cadeau helemaal naar wens ontworpen en gemaakt. In het ruime aanbod van dit bedrijf vindt je diverse leuke babyartikelen en speelgoed als cadeau.

Wat is er mogelijk als je een kraamcadeau met naam wilt bestellen

Er zijn allerlei cadeaus mogelijk als je een kraamcadeau met naam wilt bestellen. Dat kan een badjasje zijn, een lief wieglakentje of houten speelgoed. Deze cadeaus zijn niet alleen leuk bij een geboorte, maar ook bij een kinderverjaardag of bijvoorbeeld een communie. Een leuk cadeau is bijvoorbeeld een zelfontworpen koffertje voor op reis of om uit logeren te gaan. Het is toch schattig, om je kleintje een eigen koffertje mee te geven als hij of zij gaat logeren bij opa en oma, of bij een vriendje of vriendinnetje? Zo kunnen ze hun persoonlijke spullen altijd meenemen. Ook kan het koffertje gebruik worden om mee te spelen, bijvoorbeeld als make-up-koffertje. Er zijn koffertjes beschikbaar, in allerlei maten en kleuren. Ook kun je een persoonlijke afbeelding of bijvoorbeeld de geboortedatum of naam van het kindje op het koffertje laten plaatsen. Zo kan de koffer als verjaardagscadeau en als geboortecadeau gegeven worden.

Bestel de leukste en meest persoonlijke cadeaus van hoge kwaliteit

Bij Kiddy Kado zijn er diverse soorten kraam- en verjaardagscadeaus in allerlei kleuren. De specialisten van dit bedrijf borduren en bedrukken de kraamcadeaus zelf. De cadeaus worden leuk ingepakt, zonder meerkosten. Zo wordt het cadeautje extra leuk. In de meeste gevallen worden de cadeaus uit voorraad geleverd, zodat je ze snel in huis hebt. Op deze manier hebben de meeste cadeaus een levertijd van slechts twee werkdagen. Heb je nog vragen? De meeste antwoorden daarop staan op de website. Neem anders even contact op met de specialist. Zo lukt het zeker om een leuk cadeau voor een kinderverjaardag of bij een geboorte te regelen.