Locomo
Image default
Kinderen

Hier kun je originele stickers voor jezelf of een ander bestellen

Wil jij jouw huis versieren of de spullen van jouw kinderen op een praktische manier merken? Kies er dan voor om prachtige stickers te bestellen via de website van De Hippe Drukker. Je vindt hier een bijzonder uitgebreid assortiment met verrassende stickers die je kant-en-klaar kunt bestellen of helemaal zelf kunt samenstellen. Je kiest gemakkelijk welke kleur en welk patroon je op de sticker wilt hebben. Deze combineer je met jouw favoriete afbeelding van de site of met een zelfgekozen ontwerp en de naam van jezelf of jouw kinderen. Vervolgens plaats je de stickers in jouw mandje en betaal je om ze te bestellen. Binnen de kortste keren ontvang je dan een pakketje met kleurrijke en gepersonaliseerde decoratie!

De uitzonderlijk hoge kwaliteit van deze originele instrijklabels

Maar stickers zijn niet de enige producten die je via deze webshop kunt bestellen. Je kunt hier ook terecht voor originele instrijklabels die je gemakkelijk aan de kleding van jouw kinderen bevestigt. Hiermee herken je de kleding gemakkelijk wanneer jouw kinderen bijvoorbeeld op school, de buitenschoolse opvang of de sportclub zijn. Het grote voordeel van deze instrijklabels, is dat je ze niet met naald en draad aan de kleding hoeft te bevestigen. Je verwarmt ze gemakkelijk met een strijkijzer om ze vast te maken en daarna wacht je een uur tot het label goed is uitgehard. Vervolgens kun je de kleding met de instrijklabels zelfs in de wasmachine en de droger doen zonder dat de labels losgaan. Je vertrouwt bij De Hippe Drukker dus altijd op een fantastische kwaliteit wanneer je instrijklabels voor de kleding van jouw kinderen wilt bestellen.

Ontdek de mogelijkheden en plaats je bestelling vandaag nog

Voor een fantastisch cadeau voor jouw kinderen of voor de kinderen van jouw vrienden, ga je dus snel naar de website van De Hippe drukker waar je zelf unieke artikelen samenstelt. Heb je vragen over het bestelproces of twijfel je welk product het beste bij jouw wensen past? Neem dan vooral even contact op met de klantvriendelijke medewerkers van dit bedrijf voor meer informatie.