Locomo
Image default
Beauty en verzorging

Extensions voor een prachtig kapsel

Een mooi kapsel hebben vindt elk meisje belangrijk. Er worden dan ook uren voor de spiegel besteed om het haar in de juiste vorm te krijgen: wassen, drogen, brushen, stijlen, krullen… Alles wordt gedaan voor een mooi kapsel. Sommige vrouwen kiezen ook voor een haarverlenging. Dit zijn extrensions met een clip in systeem die je zelf inbrengen en uitdoen wanneer jij het wilt. De extrensions geven extra lengte en volume aan je haar. Ze bestaan in alle kleuren, lengtes, diktes en haarstijlen zodat er voor iedere vrouw extensions zijn die perfect passen bij haar haarstijl voor het gewenste droomkapsel. Dat klinkt natuurlijk heel mooi, dus als je het zelf ook eens wil proberen, zijn dit de dingen die je moet weten over haarextensions: 

Deze uitneembare haarextensions worden ook clip in haarextentions genoemd. Clip in extensions bestaan er in verschillende inbreng-‘systemen’. Zo zijn er clip in extensions enkele baan, dit is een smalle baan (strook) haar met vijf clips om het haar te bevestigen. Deze enkele baan bevestig je net boven het midden van je hoofd met de clips. Als je van nature haar hebt van een normale dikte, kan één baan voldoende zijn voor een goede en mooie verlenging.

Clip in wire extensions of ‘flip your hair’ extensions worden op 2 tot 3 cm van de haarlijn bevestigd met een dun draadje (verlijkbaar met een visdraad). Deze extensions worden op maat gemaakt naar de grootte van je hoofd.

Naast je gewone haar, hebben ook je extensions verzorging nodig. Haarverzorging kan wonderen doen voor droog of beschadigd haar. Het maakt het sterker, gezonder en beter behandelbaar en na herhaald gebruik wordt het weer zijdezacht. Deze werking komt door keratine, deze proteïne is de bouwsteen van je haar en zit ook in de verzorgingsproducten, ze vullen het keratineniveau van het haar weer aan, zowel aan de buitenkant als diep in de kern. Door deze producten ook op je extensions te gebruiken, kan je hun levensduur verdubbelen.

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Rimpelbehandeling

Gouden tips voor klussers

Onze 10 tips voor een stralend gezicht