Locomo
Image default
Sport

Voetbalschoenen voor jongens en meisjes

Voetbalschoenen

Veel jongens maar ook steeds meer meisjes gaan op voetbal. Voetbalschoenen zijn een belangrijk deel van je voetbal outfit. Zonder voetbal schoenen glijd je namelijk sneller uit op het veld en het voetbalt gewoon minder lekker. Voetbalschoenen zijn er niet speciaal voor jongens of meisjes. Voetbal schoenen zijn voor iedereen het zelfde natuurlijk kun je door middel van je kleur keuze wel een meer meisjes schoen kiezen of een jongensschoen. Een voetbalschoen heeft verschillende modellen, de een heeft een sokje die aan de schoen vast zit de andere heeft dit niet, ook kan het ene model hoger zijn als het andere dit is maar net wat jij het fijnste vind zitten en dus waar je voorkeur bij ligt.

Voetbal wordt gespeeld in een elftal, je staat dus met elf spelers op het veld. Een voetbalwedstrijd bestaat uit twee helften van ieder 45 minuten speeltijd. Ook wordt er vaak nog verlening aan toegevoegd dit houdt in dat de tijd nog even doorgaat meestal is dit twee of drie extra minuten speeltijd. Deze verlening wordt ingezet om blessure tijd te compenseren. Het spel gaat namelijk bij iedere overtreding en ook blessure gewoon door de tijd wordt niet stop gezet, wat bij sommige andere teamsporten wel gedaan wordt. Doordat dit niet gedaan wordt, wordt deze tijd dus door middel van de verlenging ingehaald.

Maak je outfit compleet met voetbalschoenen

Een voetbal outfit bestaat uit een voetbal broekje en shirt, scheenbeschermers de lange voetbalsokken die tot de knie komen en dus over de scheenbeschermers vallen en natuurlijk om de outfit compleet te maken de voetbalschoenen die voorzien zijn noppen aan de onderkant zodat je steviger in het gras staat en dus niet of minder snel uitglijdt als het gras vochtig of nat is.

Meer info : bezoekt u de website