Locomo
Image default
Beauty en verzorging

Gouden tips voor klussers

Kleine klustips kunnen het verschil maken. Sommige mensen zien klussen als een leuke uitdaging, maar andere mensen zien het als een vervelend klusje wat veel tijd gaat kosten. Deze tips kunnen het klussen een stuk aangenamer maken. Wist je dat je met een kurkentrekker heel makkelijk die plug uit de muur kan halen? Of dat je met een kammetje die spijker in dat moeilijke plekje kan krijgen? Lees hieronder een paar handige klustips die je nodig hebt in je leven. 

Heb je net aan de scooter van je zoon of dochter liggen sleutelen? Of heb je net die fietsketting weer op zijn plek gelegd? Dan is dit de tip om olie van je handen af te krijgen. Wrijf je vieze handen in met wat koffiedik. Koffie heeft een absorberend en schurend vermogen wat de olie zo van je handen af haalt. 

Moet je een gaatje in je muur boren maar heb je een hekel om al dat stof op te ruimen? Vouw een post-it briefje door midden met de plakkerige kant naar buiten. Plak het plakrandje onder de plek die je wilt boren en ga je gang. Het briefje vangt al het stof op en je hoeft aan niemand te vragen of ze met de stofzuiger onder je boormachine willen hangen. 

Tijdens het boren van een gat voor die balkdragers of raveeldragers dan is er een risico op splinters in je vingers. Er een makkelijke tip om deze splinters te voorkomen. Splinters vormen vaak aan de onderkant van het hout. Leg op de plek waar je wil boren een stuk afvalhout aan de onderkant van de plaat en zet deze vast met lijmklemmen.  

Als je kleine spijkers in hout wil slaan is het vaak moeilijk om deze vast te houden. Steek ze door een strookje papier zodat je niet op je vingers slaat. 

Meer info : bezoekt u de website

Gerelateerde artikelen

Maak uw huis schoon met een body bar

Vegan conditioner bar aangeboden!

Josh sieraden