Locomo
Image default
Financieel

Het beste boekhoudprogramma voor de ZZP’er

Op zoek naar het beste online boekhoudprogramma zzp? Vind je ook dat je al genoeg tijd kwijt bent met je eigen bedrijf en besteed je liever meer tijd aan je gezin, sport of hobby’s? Denk dan eens aan een online boekhoudprogramma als ZZP’er, waarmee je veel tijd kunt besparen die je kunt gebruiken voor leukere dingen. Daarnaast is de kans op fouten een stuk kleiner met een professioneel boekhoudsysteem, waar met je standaard Excel administratie een foutje natuurlijk snel is gemaakt.

Door directe koppelingen met je bank, je boekhouder en eventuele andere belangrijke partijen zoals de Belastingdienst hoef je veel minder werk te verrichten dan voorheen het geval was en is het los doorsturen van alle documenten ook niet meer nodig. Alles staat immers in één systeem dat door de koppeling voor iedereen toegankelijk is die inzicht in de administratie nodig heeft.

Online boekhouden vergelijken kun je het beste doen op Boekhoudprogramma-vergelijken.com, hier worden de diverse online boekhoudprogramma’s voor zzp’ers en andere bedrijven duidelijk weergegeven inclusief kosten, functies en beoordelingen. Zo kom je er ook snel ander wat andere gebruikers van het programma vinden en wat zij als positieve en negatieve punten beoordelen van de diverse beschikbare boekhoudsoftware.

De meeste boekhoudsoftware heeft ook nog eens een gratis proefperiode, daarna kan al vanaf €7,95 per maand gebruik worden gemaakt van een professioneel online boekhoudprogramma dat vanaf overal ter wereld toegankelijk is. Zo kun je als ZZP’er ook nog eens reizen en wat van de wereld zien zonder compleet afhankelijk te zijn van je computer.

Meer info : bezoekt u de website