Locomo
Image default
Bedrijven

Is koffie het nieuwe water?

Koffie geld voor veel mensen als het nieuwe water. Op het werk heeft iedereen vaak een energie boost nodig en die vind men vaak in koffie. Koffie is ideaal om even dat extra zetje energie te krijgen op de dag. Koffie word dan ook vaak gedronken thuis in de ochtend of overdag op het werk en dat vaak in plaats van water. Ook is koffie makkelijker berijdbaar geworden wat het gebruik heeft doen stijgen. Wat koffie ten opzichte van water allemaal levert word uitgelegd in dit artikel.

Koffie is ook gemakkelijker geworden om te bereiden in de afgelopen jaren. Waar het vroeger nodig was om bonen te malen zit het heerlijke bakje koffie nu verwerkt in koffie cups die met een druk op de knop een heerlijk bakje koffie geven. Doordat het proces van koffie bereiden gemakkelijker en sneller is geworden drinken steeds meer mensen ook koffie. Het is namelijk makkelijk, snel en vooral energie gevend. Ook word de verleiding om een bakje koffie te nemen op het werk er niet minder om. Tegenwoordig staat op elke werkvloer wel een koffiezetapparaat die alle koffie cups om tovert in heerlijke koffie. De koffie cups markt is dan ook enorm gegroeid afgelopen jaren. Er zijn veel verschillende smaken en opties qua gezondheid. Grote spelers binnen deze markt zijn bijvoorbeeld: Lavazza cups en Nespresso cups. Deze grote merken sluiten vaak deals met grote bedrijven om ze te voorzien van koffie. Want op het werk daar word de meeste koffie gedronken.

Qua gezondheid is het natuurlijk beter om water te drinken, maar in een wereld waarin veel werk moet worden verzet is een energie bakje koffie ook niet verkeerd. En als we er niet te veel van nemen op een dag is het nog een redelijk gezond alternatief op koffie. Daarnaast is het ook lekkerder dan water wat natuurlijk ook super belangrijk is.

Meer info : bezoekt u de website