Locomo
Image default
Financieel

Koop bitcoins – sommige dingen die je moet weten

Er zijn een aantal verschillende routes die u kunt nemen om te leren hoe u Bitcoins kunt kopen. De meeste van deze methoden zijn echter niet echt ideaal. Je moet grote sommen geld betalen voor training en mentoring. Je moet wachten tot de klassen voorbij zijn voordat je je eerste stappen mag nemen. Je kunt geluk hebben en iemand vinden die de juiste plekken kent om te gaan om dit soort geld te kopen. Maar waarschijnlijker dan niet, je moet nogal wat tijd doorbrengen om de juiste persoon te vinden om te helpen.

  

Een andere optie is om rechtstreeks bitcoins te kopen. Deze optie is ideaal als je veel contant geld hebt. U kunt een account openen met een geldoverdrachtservice en het gebruiken om elke maand een of tweehonderd eenentwintig bitcoins te kopen. Hoewel dit nog steeds relatief laag is, is het beter dan niets te laten investeren. Bovendien duurt het niet lang voordat je in de winst van honderd dollars aan het trekken bent.

 

Aan de andere kant is het kopen van een makelaar of handelaar een slecht idee.

Makelaars en handelaren brengen meestal veel op voor hun diensten. U kunt verwachten overal van twee tot vijf procent per transactie te betalen. Als je slechts een paar honderd dollar tegelijk maakt, dan is een broker waarschijnlijk je tijd niet waard. Je moet absoluut vermijden om deze route te gaan als je meer geld hebt dat je op de markt wilt brengen.

 

De meest populaire en effectieve manier om te leren hoe Bitcoins te kopen is door ze op de zwarte markt te kopen. Dit koopt u de munten van de straat zonder ooit te zien of vast te houden in uw handen. Deze optie vereist een serieuze planning van uw kant. Je moet erachter komen wanneer je het kunt veroorloven om ze te kopen en wanneer je kunt wachten tot nadat je wat geld hebt gedaan.

 

Als je erover nadenkt om ze rechtstreeks te kopen,

dan moet je lang en moeilijk denken. Je moet er zeker van zijn dat je niet voor de gek gehouden of beroofd bent, want geen financiële transactie is gratis in deze wereld. Als u deze rechtstreeks overweegt deze te kopen, moet u er zeker van zijn dat u te maken hebt met een vertrouwde site.

 

Als je deze rechtstreeks koopt, moet je heel voorzichtig zijn. Je wilt je privégegevens niet geven aan alleen iemand. Zorg ervoor dat je ze alleen koopt van mensen die je kent en vertrouwt. Als je ze hebt gekocht, zorg er dan voor dat je bij het volgen waar ze vandaan kwamen en waar ze naartoe gaan.

Bij BitcoinMeester kunt u Bitcoin kopen en van al deze voordelen gebruik maken!

Gerelateerde artikelen

Het beste boekhoudprogramma voor de ZZP’er

De juiste loterij kiezen

Koop Bitcoins en verdien geld – 3 topmanieken om online munten te kopen