Locomo
Image default
Hobby en vrije tijd

Kracht kaart in de tarot

De Kracht Kaart is de negende kaart in de 22 troeven (Major Arcana) en is geassocieerd met het getal 8. In de numerologie is het gerelateerd aan het gebruiken van je krachten om veranderingen aan te brengen om je persoonlijke doelen te bereiken. Als het gaat om kracht, associëren we het meestal met spieren, sterke armen en taaiheid. Hoewel de Kracht Kaart inderdaad kan worden gesymboliseerd als fysieke kracht en vastberadenheid, kan het ook onze innerlijke kracht vertegenwoordigen. Moed, hoop, geduld, doorzettingsvermogen, een sterke geest, een evenwichtige geest, zelfbeheersing en wilskracht zijn eigenschappen van innerlijke kracht.

Een dame met bloemenslingers en een oneindige halo bedwingt een leeuw zoals afgebeeld op de afbeelding van het Rider-Waite-dek. De Kracht-kaart is ook geassocieerd met het sterrenbeeld Leeuw. In astrologische termen wordt sterrenbeeld Kreeft geregeerd door de zon , die je persoonlijke kracht / innerlijke kracht vertegenwoordigt). De bovenstaande eigenschappen zijn nodig om de leeuw te temmen en volledig te beheersen.

De kaart verschijnt wanneer deze kwaliteiten het meest nodig zijn in het leven. Het fungeert als een oproep tot actie voor jezelf om alle bovenstaande bezoeken te ontwikkelen. Het kan de periode zijn waarin je probeert iets aan te pakken waar je bang voor bent dat je buiten je comfortzone neemt, zoals spreken in het openbaar, je terughoudend voelt over een gebeurtenis die je dagelijkse routine kan verstoren, bijvoorbeeld een dieet volgen, stoppen met roken / drinken Egypte vecht momenteel tegen een zware strijd in het leven.

Laat de kracht nee zeggen, doe een stap terug en luister naar je instinct. Kracht is een herinnering voor jou om een pijler van kracht te zijn voor jezelf en voor anderen. Neem de tijd om nederig te blijven en je veilig te voelen in jezelf. Je leven zal harmonischer zijn als je geaard en in balans bent. De angst voor falen en uitstelgedrag zal voorkomen dat je slaagt. Wees in controle. Zo niet, dan zal de omgeving u beheersen. Train de geestgeest van je persoonlijkheid door je geest vrij van rommel te houden en je ego onder controle te houden.

In een ander aspect, in een relatie-lezing, kan de kaart je vertellen dat iemand het nodig heeft om het af te spelen door wat zelfbeheersing te tonen. Waarschijnlijk hebt u mogelijk een conflict met deze persoon, die uw partner, familielid, collega enz. Zou kunnen zijn.

De Kracht kaart bij horoscoop Maagd moedigt je aan om op het goede spoor te blijven en niet terug te keren naar ongezonde patronen. Je bent sterker dan je denkt. Je hebt wat nodig is en geef niet op.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/