Locomo
Image default
Bedrijven

Maaltijdservice een welkome oplossing

Ik dacht altijd dat maaltijdservice, het laten bezorgen van een warme maaltijd, altijd alleen voor ouderen was. Maar onlangs had ik een probleem en heb ik uit eigen ervaring geleerd dat dat zeker niet het geval was. Maaltijdservice is er voor iedereen! Van student tot hoogbejaarde, iedereen kan er gebruik van maken en voor iedereen is het ook geschikt. De aanleiding die er uiteindelijk toe leidde dat ik met de maaltijdservice in aanraking kwam was helaas niet leuk. Ik ben een alleenstaande vrouw en ik werd ziek. Toen ik uit het ziekenhuis werd ontslagen, had ik nog een lange weg te gaan en was ik zeker nog niet in de benen 

Smakelijke oplossing

Ik ben niet iemand die anderen om hulp vraagt. Ik kreeg soms wel bezoek, maar wilde niet vragen of ze boodschappen voor mij wilden doen, zeker niet of ze voor mij wilden koken. Na een paar dagen alleen brood gegeten te hebben ben ik dus naar een oplossing op zoek gegaan. Ik ben een echte liefhebber van Hollandse pot. Met pizza of nasi doe je me geen plezier. Toen ik het probleem voorlegde aan een vriendin kwam zij met de maaltijdservice. Ze wist een cateraar die deze service bood en had daar lovende woorden over gehoord.

Online bestellen

Nadat ik de website van die cateraar had achterhaald kwam ik erachter dat je een maaltijd gewoon online kunt bestellen. En de keuze, die was enorm. Ik wist gewoon niet wat ik als eerste moest kiezen. Ze hadden naast mijn favoriete Hollandse pot ook buitenlandse gerechten en veel kant en klaar maaltijden. Mijn favoriete kaart is de dessertkaart want ik ben een zoetekauw. Het was snel geregeld via internet en ik was enorm benieuwd naar de bezorging van mijn maaltijden. En het was .. boven verwachting! Ik heb heerlijk gegeten en vooral gezond. Ziek of niet, dit ga ik vaker doen!

Meer info : bezoekt u de website