Locomo
Image default
Onderwijs

Cloud training

De ICT-wereld maakt momenteel belangrijke veranderingen door, het is ICT-professionals daarom aan te raden om een cloud training te volgen. Dit is erg belangrijk om de ontwikkelingen bij te houden en kansen op de arbeidsmarkt te doen groeien.

Belang van een cloud training

De ICT-wereld schakelt steeds vaker over naar de cloud, het volgen van een cloud training zorgt ervoor dat ICT-professionals mee kunnen komen met de ontwikkelingen binnen de markt. Bij Cloudopleider.it merken wij dat er veel bedrijven op zoek zijn naar cloud professionals, die gekwalificeerd zijn om bedrijven verder te kunnen helpen met de cloud. Echter zijn er nog veel te weinig ICT-professionals die de capaciteiten hebben om met via de cloud te werken. Het is dus van essentieel belang voor bedrijven dat er meer professionals bij zullen komen. Echter is dit niet alleen belangrijk voor de bedrijven, de ICT’ers zelf lopen ook steeds vaker banen mis. Om goede kansen te houden op de arbeidsmarkt, is het voor hun ook erg belangrijk om de juiste trainingen te volgen.

Service Denken

Tijdens de Cloud training van Cloudopleider.it, draait het niet alleen om de technische kennis. In de cursus wordt er ook veel aandacht besteed aan de communicatieve vaardigheden van de ICT-professionals. In de huidige wereld wordt er niet langer gevraagd naar een ICT-professional met de juiste technische vaardigheden, zij moeten ook op communicatief vlak sterk genoeg zijn om binnen het bedrijf en met de klant te kunnen communiceren. Het draait binnen de ICT-wereld niet langer om ‘systeemdenken’, maar inmiddels draait het vooral om ‘servicedenken’. De klant staat centraal en de ICT-professional moet op zoek naar de service die daarbij past. Voor veel ICT’ers is dit een heel nieuw vakgebied en daarom vindt Cloudopleider.it het ook erg belangrijk om tijdens een cloud training daar ook veel tijd aan te besteden.

Meer info : bezoekt u de website